La pallassa Pepa Plana.

Pepa Plana, Andrea Motis o Dagoll Dagom en la nova temporada dels Teatres de Valls

Per Nadal arriba el muntatge del Gran Circ Acrobàtic Nacional de Xina, una de les companyies més prestigioses del món. Els abonaments, a la venda el 18 de setembre amb una nova plataforma de venda

Ja s’han donat a conèixer els espectacles per a la temporada de tardor dels Teatres de Valls. En aquest cas es compta amb 20 espectacles, 11 per adults, 6 per a públic familiar i 3 per a les escoles, amb un total de 28 funcions.

A més, també s'han programat 4 activitats dins la línia de l'Escola de l'Espectador i una exposició que tindrà el vestíbul del Principal com a escenari.

La programació arrencarà el 5 d'octubre al Centre Cultural amb el primer dels espectacles d'abonament. El protagonitzarà Mercè Arànega interpretant a una Shirley Valentine  que es pregunta a si mateixa per què ha deixat que la vida rutinària se li hagi emportat els somnis de jove.

El teatre en femení continuarà el mateix mes d'octubre amb el darrer muntatge de Pepa Plana que torna a casa i al Teatre Principal, aquest cop acompanyada d'una altra pallassa, la Noël Olivé. ‘Veus que no veus’ serà un muntatge a la mida de dues pallasses dirigides per Joan Arqué.

El director Sergi Belbel posa ‘Vaselina’ al Centre Cultural, el segon dels muntatges de l'abonament de temporada.

Al novembre es retroben amb Valls les companyies T de Teatre i Dagoll Dagom amb ‘La Tendresa’, tercer espectacle d'abonament als Teatres.

Foto promocional de 'La tendresa'.
Foto promocional de 'La tendresa'. | Cedida

 

Les acrobàcies de la Xina arriben a Valls i ‘Peter Pan’ repeteix

Ja a tocar de les festes de Nadal, serà el moment per al Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina, una de les companyies més ancestrals del món que, entre d'altres, ha inspirat a Cirque du Soleil. ‘Un viatge d'ensomni’ és un muntatge únic i màgic, amb tot l'encant de les arts tradicionals xineses que portarà a escena 18 modalitats acrobàtiques diferents.

També tindrà un protagonisme especial el Grup de Teatre Principal amb les noves sessions de l'espectacle per a tots els públics ‘Peter Pan’. Després de convertir-se en l'èxit de la darrera temporada, el GTP ofereix quatre noves representacions per als qui s'ho van perdre o volen repetir.

Ja al desembre, també segell GTP, ‘Els Pastorets Principals de Valls’, el clàssic del Nadal amb més de 80 persones a escena que van i tornen de la terra i l'infern.

Entre les propostes musicals de la temporada, destaca el jazz d'Andrea Motis  que forma un quintet de luxe amb el veterà del jazz català Joan Chamorro, Ignasi Terraza, Josep Traver i David Xirgu.

El circ acrobàtic xinès.
El circ acrobàtic xinès arribarà a Valls per Nadal. | Cedida

El vessant familiar destaca també a la tardor d'espectacles de Valls perquè a la programació estable s'hi suma el Festival Guant, que enguany compleix el seu quinzè aniversari, la companyia Tutatis o la Gala de Pallassos Sense Fronteres que va camí de convertir-se en un altre clàssic nadalenc.

Novetats en la venda online

Aquesta temporada la venda online d'espectacles es realitzarà per primera vegada a través de la plataforma web www.eventbrite.es, a més de poder adquirir localitats a les taquilles del Teatre Principal. El dimecres 18 de setembre s'activarà la venda dels abonaments, mentre que les localitats soltes i la resta d'espectacles es podran adquirir a partir del dimecres 25 de setembre.