Ter Stegen es confessa: «Ets única Catalunya»

El porter alemany ha penjat una fotografia al seu Twitter confessant el seu amor cap a Catalunya

Ter Stegen ha declarat públicament el seu amor per Catalunya
Ter Stegen ha declarat públicament el seu amor per Catalunya | CatalunyaDiari.cat 

Ter Stegen està perfectament integrat a Catalunya. Després que Andoni Zubizarreta el fitxés l’estiu de 2014, el porter alemany ha enamorat el Camp Nou gràcies al seu amplíssim ventall de recursos sota pals. Una condició d’enamorament, doncs, que Ter Stegen també comparteix per la terra que l’ha acollit: Catalunya.    

A través d’un post a Twitter, l’internacional alemany ha volgut mostrar que se sent d’allò més bé a terres catalanes amb una fotografia en un racó —no identificat— de la geografia catalana. Al fil d’aquesta, on se’l pot veure en una masia, explica: «Ets única Catalunya».

Ter Stegen, enamorat de Catalunya

El porter, titular des de la seva segona temporada al club, sempre ha explicat que se sent molt bé vivint a Barcelona i, en el mateix sentit, el Barça sempre ha mostrat total confiança en el meta alemany. La relació d'afecte entre club i jugador, d'altra banda, és mútua perquè el futbolista germànic s'està erigint com un jugador clau dins l'organigrama blaugrana.                           

No és d’estranyar, doncs, que el porter blaugrana hagi optat per mostrar-se agraït amb Catalunya a través d’una imatge d’allò més reveladora. Una publicació que, així mateix, ha generat tota mena de comentaris a les xarxes socials.                  

De moment, la publicació del porter germànic del F.C. Barcelona ja compta amb més d’11.000 ‘likes’, i 1.200 ‘retweets’.                    


Comentaris

envia el comentari