Ter Stegen: «Vull ajudar a millorar la societat catalana»

El porter del Barça ha presentat la 15a edició del llibre ‘Relats solidaris’ que recaptarà fons per la Fundació Pare Manel

Ter Stegen ha estat padrí de 'Relats Solidaris', que aquest any dóna els diners a la Fundació Pare Manel | CatalunyaDiari.cat

L’actual porter del Barça, Marc-André Ter Stegen, ha demostrat més d’una vegada la seva implicació amb Catalunya. El jugador alemany ha estat triat com a padrí de la 15a edició del llibre de ‘Relats Solidaris’, que aquest any dóna els beneficis a la Fundació Pare Manel. Durant el seu discurs ha evidenciat que està totalment adaptat a la ciutat i el país català.

En l’acte de presentació del llibre, que ja es pot comprar, Ter Stegen ha dit: «La Fundació Pare Manel m’ha ensenyat que jo puc tornar la sort que tinc a molta gent. Ja soc una persona més de Barcelona i si puc, vull ajudar a millorar la societat catalana». El jugador va continuar recordant la seva infància: «Quan jo era petit, vaig començar a jugar en camps de futbol on no importava el color de la pell dels nens ni on havien nascut», una reflexió sobre «el que s’ha de fer a Nou Barris».

El porter ha assegurat que vol «tornar l’estima a la gent i ajudar a gent jove» i que espera que «la fundació Pare Manel pugui canviar moltes vides» i ho ha comparat amb el Barça: «M’ha sorprès la dimensió del Barça i com pot ajudar a canviar vides».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@victoriahuguet

Una publicación compartida de Marc ter Stegen (@mterstegen1) el

Ter Stegen ha defensat a Pep Guardiola

Parlant sobre l’actualitat futbolística, l’exjugador del Borussia Mönchengladbach ha defensat a Pep Guardiola: «Ni ell ni el City han fracassat. A la Champions la diferència entre els grans equips és molt petita, perdre així li pot passar a tothom». També ha volgut reafirmar que no fitxarà en un futur per l’Espanyol.

El porter alemany també s’ha sincerat sobre les possibilitats de l’equip blaugrana a la Champions: «Tenim una gran oportunitat aquesta temporada a la Champions, però primer ens hem de centrar en els tres compromisos de Lliga que venen».

Finalment, Ter Stegen ha parlat sobre la ciutat de Barcelona: «Soc un paio normal. Només vull estar a un cafè tranquil i caminar per la ciutat. Realment, el metro va molt bé per anar per Barcelona», fent referència al fet que la gent el para pel carrer per demanar-li el triplet.


Comentaris

envia el comentari