Persona amb un mòbil a la má

Tercera caiguda mundial d'Instagram en pocs dies

Facebook ha començat a rebre queixes d'usuaris a nivell global prop de les 10.30 hores del matí

Instagram ha tornat a caure aquest dimarts.  És la tercera vegada que el servei falla a nivell mundial en només uns quants dies. Prop de les 10.30 hores del matí, usuaris de la xarxa social d'arreu del món han començat a fer saber a Facebook, propietari d'Instagram, els seus problemes per accedir als perfils.

La majoria d'usuaris afectats són dels Estats Units, del Regne Unit, d'Amèrica del Sud, d'Austràlia, de Malàisia i d'algunes parts de la Xina, segons el servei de detecció de problemes tècnics a la xarxa 'Down Detector'. Tot i això en el mapa s'observa també una taca més suau sobre Espanya, per la qual cosa és probable que alguns usuaris presentin problemes amb Instagram durant la tarda d'avui.

L'estadística del detector de caigudes en temps real, que alerta dels problemes de les companyies a Internet i es defineix com l'home del temps' del món digital, mostra ja prop de 10.000 queixes a les 17.00 hores de la tarda d'aquest dimarts.

Caiguda Instagram
És la tercera caiguda d'Instagram en dies  | Down Detector

 

El missatge d'error que confirma una caiguda general de la xarxa

Caiguda Instagram
Missatge que apareix a l'usuari quan Instagram cau a nivell mundial   | Instagram

 

En accedir a qualsevol perfil afectat per la caiguda, Instagram mostra un missatge en nom de Facebook confirmant que hi ha problemes a la xarxa i informant que s'està treballant per solucionar-los. A hores d'ara, alguns perfils als quals era impossible accedir van recuperant la normalitat, tot i que presenten certa lentitud en carregar les imatges.

També et pot interessar...

  • Apple reobre la 'mega store' de Passeig de Gràcia amb un toc de Gaudí
  • Bellvitge implanta per primera vegada un cor artificial total