'BNEW'

Arriba la tercera edició de la 'Barcelona New Economy Week' a Catalunya

El gran esdeveniment tindrà lloc del 3 al 6 d'octubre

La BNEW Barcelona New Economy Week (BNEW), organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), celebrarà la seva tercera edició a DFactory Barcelona del 3 al 6 d'octubre.

L'edifici més singular, tecnològic i disruptiu d'Europa, impulsat pel CZFB, serà la seu dels platós en els quals s'abordaran els diferents verticals de l'esdeveniment, tots sota el paraigua de la nova economia: Real Estate, Digital Industry, Mobility, Sustainability, Talent, Invest i Experience

A les temàtiques d'altres edicions s'uneix la d'Invest, l'objectiu de la qual és debatre sobre el futur de la inversió a Europa, Amèrica Llatina, Estats Units, Àfrica i Medi Orient, i abordar els riscos i oportunitats que ofereix l'economia postpandèmica tant per a les grans empreses com per a les pimes. 

Es podrà seguir per televisió

La trobada reunirà 500 speakers de primer nivell nacional i internacional, donant lloc a 180 hores de contingut distribuïdes en 130 panells, debats i sessions.

L'esdeveniment mantindrà el seu format híbrid per facilitar l'assistència de persones de qualsevol part del món i augmentarà el seu aforament presencial davant la millora de les circumstàncies sanitàries.

En aquest sentit, BNEW compta amb una plataforma digital d'última generació des de la qual els participants de qualsevol país podran seguir en directe o en diferit els continguts que tindran lloc als platós ubicats al DFactory Barcelona.

L'únic vertical que només es desenvoluparà de forma presencial serà el BNEW Experience, nou nom per a la temàtica City de les primeres dues edicions, que busca que els assistents a l'esdeveniment coneguin l'oferta d'oci, cultural i gastronòmica de la ciutat de Barcelona

BNEW
Es tracta de l'esdeveniment de referència de la nova economia. | BNEW

Se celebrarà al DFactory Barcelona

Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al CZFB, destaca que «no hi ha millor lloc on celebrar BNEW, que s'ha consolidat com l'esdeveniment de referència de la nova economia, que en un espai pioner en matèria d'indústria com és DFactory Barcelona».

«Estem orgullosos de contribuir a impulsar la imatge de Barcelona a escala internacional com un enclavament privilegiat per al desenvolupament d'una economia més digital i sostenible», ha afirmat.

Per la seva banda, Blanca Sorigué, directora general del CZFB, ha explicat que «en aquesta nova edició esperem comptar amb 400 empreses participants i més de 12.000 assistents».

Alhora, també ha recordat que «el 2021 es va assolir una internacionalitat del 47% amb participants de 145 països diferents, entre els quals van predominar, més enllà d'Espanya, Colòmbia, Mèxic, Equador, i Argentina».