El CF Reus B guanya el San Cristóbal i es posa a un punt del playoff

El CF Reus B s'imposa al San Cristóbal (2-1) i suma la quarta victòria consecutiva que deixa els roig-i-negres en la cinquena posició amb 29 punts

El vestidor del CF Reus B, eufòric davant la bona ratxa que travessen
El vestidor del CF Reus B, eufòric davant la bona ratxa que travessen | CF Reus B Cambrils

El CF Reus B Cambrils que entrena Albert Company segueix enratxat després de guanyar per 2 a 1 el San Cristóbal en el matx ajornat el passat 14 de novembre corresponent a la jornada 10 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió. El duel, suspès per la pluja en el minut 8 de la primera meitat, s'ha reprès amb un llançament de banda. Després d'un primer temps igualat on els ganxets han buscat el gol mitjançant el domini de la possessió, el primer que ha vist porteria ha estat el San Cristóbal.

Remuntada per sumar la quarta victòria seguida

Kevin Alarcón, jugador visitant, aconseguia anotar el 0 a 1 en el minut 41 de la primera meitat. El jugador del San Cristóbal aconseguia batre des del punt de penal al porter local Chechu Grana. Tot i que el futbolista roig-i-negre ha endevinat la direcció del llançament, no ha pogut impactar l'esfèric a temps per enviar-lo fora. Amb derrota provisional al descans, el filial del CF Reus ha buscat remuntar en el segon temps. La complicada tasca s'ha iniciat en el minut 68 gràcies a una rematada de Rubén Enri que ha posat l'empat (1-1) en el marcador.

Tot i que els d'Albert Company han insistit, no han trobat el premi a la remuntada fins a la recta final del matx. Concretament ha estat en el minut 84 quan novament Enri, autor del doblet, ha aconseguit batre la porteria del San Cristóbal amb un cop de cap a centrada d'Adrià Arjona. Aquest triomf del CF Reus B Cambrils suposa la quarta victòria consecutiva i la desena jornada sense perdre, fet que situa l'equip del Baix Camp a la cinquena plaça amb 29 punts, a només un de la promoció d'ascens que marca el Vilafranca amb 30 i un matx més jugat.

El pròxim duel del Reus B serà diumenge a les 17.00 hores rebent el CF Pobla de Mafumet en el que serà el primer derbi del Camp de Tarragona de la temporada. Els roig-i-negres arriben enratxats mentre que el filial grana no guanya com a visitant des de l'inici del campionat.