Reus B i Pobla es reparteixen un punt

El CF Reus B Cambrils i el CF Pobla empaten (1-1) en el derbi de filials a Tercera. Els roig-i-negres no poden sumar la cinquena victòria seguida

El CF Pobla ha vestit de blanc davant el Reus B
El CF Pobla ha vestit de blanc davant el Reus B | CF reus

Repartiment de punts en el derbi de Tercera Divisió entre el CF Reus B Cambrils i el CF Pobla de Mafumet. Els filials del CF Reus i del Nàstic han empatat (1-1) en el primer duel del Camp de Tarragona d'aquesta temporada. Els roig-i-negres no han pogut sumar la cinquena victòria consecutiva però allarguen a onze les jornades sense perdre, mentre que la Pobla suma un punt contra un dels rivals més en forma de la categoria. Tal com ha fet el primer equip reusenc aquest migdia al camp de l'Alcorcón, el CF Reus B Cambrils ha decidit protestar en el primer minut del partit per la situació econòmica que travessa el club i que ha deixat els jugadors del filial durant tres mesos sense cobrar.

Domini local, definició visitant

El CF Reus B d'Albert Company ha començat l'encontre amb ganes de portar el ritme del joc. Després de guanyar dimecres el San Cristóbal, els roig-i-negres volien més i han portat el pes del matx en el primer quart d'hora. Quan semblava que era qüestió de temps que el gol ganxet arribés, el pobletà Cissé ha aconseguit batre el porter Chechu Grana per inaugurar el marcador amb el 0 a 1 en el minut 17. El CF Reus B no ha abaixat els braços però ha vist com Ralph, en els primers minuts de la segona meitat, era a punt de fer el 0 a 2. Una bona intervenció de Chechu ha evitat la segona diana pobletana.

No ha estat fins a la recta final del partit quan el CF Reus B Cambrils ha pogut empatar. Un penal a favor dels locals ha estat transformat per Jordi Oribe en el minut 78 per fer l'1 a 1 definitiu que dona un punt a un Reus que segueix cinquè a la taula, ara amb 30 punts, i en dona un altre al CF Pobla que se situa onzè amb 26. Els ganxets són a dos punts del playoff mentre que els pobletans hi són a sis. La pròxima cita del CF Reus B serà diumenge vinent a les 12.15 hores al camp del Sants mentre que la Pobla d'Albert Gallego descansarà i no tornarà a competir fins al 23 de desembre al camp del Terrassa.