Enri celebra l'1 a 0

Victòria del Reus B, derrota de la Pobla i empat en el derbi juvenil

El CF Reus B Cambrils guanya a l’Estadi Municipal davant el Martinenc, el CF Pobla perd contra el líder L’Hospitalet i el derbi de juvenils acaba en empat (1-1)

Rubén Enri ha avançat el seu equip en el minut 5 del primer temps | CF Reus

Varietat de resultats en el futbol base més professional del Nàstic i del CF Reus. Els filials i els juvenils han afrontat una nova jornada de lliga on el CF Reus B Cambrils ha sumat els tres punts després de golejar el Martinenc (4-0) en un duel disputat a l’Estadi Municipal. Per la seva banda, el CF Pobla ha caigut derrotat per 1 a 2 contra el líder, un CE L’Hospitalet que ha aconseguit la cinquena victòria seguida. Pel que fa als juvenils, el derbi del Camp de Tarragona va finalitzar amb repartiment de punts (1-1)  gràcies a dos gols de penal, un per bàndol.

El Reus B Cambrils goleja a l’Estadi

El CF Reus Deportiu B Cambrils ha debutat jugant a l’Estadi Municipal de Reus amb una golejada favorable davant el Martinenc, cuer de la categoria. L’equip entrenat per Albert Company s’ha imposat per 4 a 0 i acumula ja 41 punts a la classificació. Rubén Enri, de penal, ha avançat el seu equip en el minut 5 i no ha estat fins als primers 20 minuts del segon temps quan el matx s’ha sentenciat.

El Martinenc, amb un home menys per l’expulsió de Vega abans del descans, ha vist com el Reus B sentenciava en deu minuts de diferència. Mañé anotava el 2 a 0 en el minut 55, Adrià Arjona feia el 3 a 0 en el minut 61 i Fabra tancava el marcador en el minut 65 per donar l’onzena victòria de la temporada. Els ganxets són sisens i tenen la promoció d’ascens a sis punts de forma provisional.

La Pobla s'ha vist superada pel líder
El CE L'Hospitalet s'ha endut els tres punts del Municipal pobletà | CF Pobla

El CF Pobla no pot fer més davant el líder

El CF Pobla de Mafumet ha caigut derrotat per 1 a 2 contra el CE L’Hospitalet, líder de la lliga que ha sumat la cinquena victòria. El matx començava a posar-se coll amunt quan Expósito feia el 0 a 1 en el minut 46. Els barcelonins, que acumulaven onze jornades sense perdre abans de visita la Pobla de Mafumet, han ampliat distància en el marcador quan el mateix Expósito feia el 0 a 2 en el minut 74.

El filial del Nàstic ha buscat amb insistència l’empat però només ha trobat una diana, obra de Martí en el minut 87. Les bones intervencions d’Adrià Aliaga, porter visitant, i la manca d’encert grana han impedit una igualada que s’ha tingut a prop. Amb aquest marcador, el CF Pobla es queda en la catorzena plaça amb 31 punts, sis més que la zona de descens a Primera Catalana.

Repartiment de punts en el derbi juvenil

Pel que fa al derbi entre el Nàstic i el CF Reus a la Divisió d’Honor Juvenil, el matx va finalitzar amb un empat ‘in extremis’ (1-1) del conjunt ganxet. Els tarragonins, que jugaven com a locals, s’avançaven en el marcador en el minut 56 gràcies a un penal transformat per Martínez. El Nàstic, que buscava la segona victòria com a local de forma consecutiva, veia el triomf a tocar fins que un nou penal, en aquest cas advers, permetia a l’equip de Javi Robles empatar l’encontre gràcies a la transformació des dels onze metres d’Espí. Amb aquest punt, els nastiquers cauen a la novena plaça amb 30 punts mentre que els reusencs baixen fins a l’onzena posició amb 27 punts.