El CF Reus B Cambrils ha rebut els primers gols jugant a l'Estadi

Final agredolç del CF Reus B i malestar al Juvenil A ganxet

El CF Reus B empata contra el Santboià (3-3) després de rebre tres gols en sis minuts. El Juvenil A perd amb polèmica contra l’Stadium Casablanca (1-0)

L'empat deixa mal sabor de boca al filial ganxet | CF Reus

Gris cap de setmana al futbol base més professional del CF Reus Deportiu. El filial de Tercera Divisió no ha pogut tornar a guanyar després d’empatar (3-3) contra el Santboià en el duel de la jornada 32 del grup cinquè mentre que el Juvenil A dirigit per Javi Robles ha perdut amb polèmica al camp de l’Stadium Casablanca (1-0).

Tres gols en sis minuts, la llosa del filial

El CF Reus B Cambrils ha deixat escapar una victòria que semblava al sac després d’arribar als deu darrers minuts d’encontre guanyant per 3 a 1. Els del Baix Camp, que han intentat aïllar la seva pèssima situació econòmica durant els 90 minuts de joc, han fet bé la feina i han marxat al vestidor en el temps de descans amb victòria parcial (1-0) gràcies a un gol de Rubén Enri en el minut 30. El duel semblava encaminar-se aviat en el segon temps quan el mateix Enri ampliava diferències només començar el segon període.

Amb 2 a 0 en el marcador s’arribava a la recta final d’un encontre on el visitant Kilian aconseguiria reduir distàncies en el minut 76. El conjunt dirigit per Albert Company ha reaccionat de la millor manera possible i ha anotat el 3 a 1 gràcies a una diana de Jordi Oribe en el minut 78. Semblava que el més difícil s’havia aconseguit però el Santboià ha extret forces per marcar dos gols en dos minuts i situar un gens satisfactori empat a l’electrònic. Novament Kilian, ara en el minut 80, i Guille en el 82 feien pujar el 3 a 3 en el marcador, impedint així un nou triomf del CF Reus B Cambrils. Amb aquest empat, el filial es queda amb 46 puntd a la classificació, pujant provisionalment a la vuitena plaça esperant la disputa íntegra de la jornada.

Jordi Oribe ha vist novament porteria
Jordi Oribe ha tornat a marcar | CF Reus

El Juvenil A perd després de dos penals en contra

El CF Reus Deportiu que entrena Javi Robles ha perdut per la mínima (1-0) al camp de l’Stadium Casablanca, conjunt que abans d’iniciar la jornada marcava la zona de descens categoria. Els aragonesos, que havien guanyat quatre dels darrers cinc partits en joc, han sumat la cinquena en un duel que s’ha decidit des del punt de penal i amb força polèmica. Els ganxets han patit dos penals adversos, un en el minut 59 i l’altre en el minut 83. El bàndol roig-i-negre ha acabat força enfadat amb les decisions arbitrals perquè consideren que cap de les dues accions eren mereixedores d'un llançament des dels onze metres.

En la primera acció, un jugador local cau de forma antinatural i aparentment exagerada després d’una acció on els aragonesos reclamen una agafada de samarreta sobre el seu jugador. En la segona acció, el Casablanca reclama un cop de colze d’un defensa reusenc. Tot i que l’acció del segon penal sembla més clara que la primera, el CF Reus defensa que els braços ja són oberts quan el jugador local impacta. Sigui com sigui, el porter reusenc Dani Parra ha aturat els dos llançaments. Malauradament, en la segona pena màxima no ha pogut rebutjar lluny l’esfèric i la pilota ha quedat morta davant Eloy, jugador local, qui no ha perdonat anotant el gol del triomf a set minuts del final.

Amb aquest resultat, el CF Reus queda de forma provisional a la taula amb 31 punts i veu com el descens el marca ara el Gimnàstic Manresa amb 28, equip que encara ha de competir aquest cap de setmana. En el pitjor dels casos, el descens s’aproximarà a només un punt, quedant tres partits per acabar la temporada.