La Pobla ha extret un punt del camp del cuer

La Pobla empata contra el Martinenc i el juvenil del Nàstic cau contra l’Espanyol

El filial del Nàstic s’ha de conformar amb un empat al camp del cuer (2-2) mentre que el Juvenil A cau contra l’Espanyol i haurà d’esperar a la darrera jornada per salvar-se

El CF Pobla s'ha hagut de conformar amb un punt | Martinenc

Un punt de sis possibles és el balanç del cap de setmana per al futbol més professional de la base del Nàstic. El CF Pobla, filial grana, ha esgarrapat un punt del camp del Martinenc (2-2), cuer de la categoria, mentre que el Juvenil A de Divisió d’Honor ha perdut al camp de l’Espanyol B per 1 a 0 i allargarà fins a la darrera jornada l’espera per aconseguir la continuïtat en la categoria.

Empat pobletà contra el cuer

El CF Pobla de Mafumet no ha pogut passar de l’empat (2-2) al camp del Martinenc. Els tarragonins, que visitaven el cuer de la classificació, volien sumar els tres punts per allunyar-se el màxim possible de la zona baixa de la taula i, d’aquesta manera, evitar ensurts inesperats amb possibles descensos compensats un cop finalitzi la campanya. Tot i que semblava un repte teòricament assequible tenint en compte la pobra situació dels barcelonins a la lliga, el matx s’ha començat a complicar en el primer temps.

El local Joel Martínez avançava els locals en el minut 24 després de batre el porter Arnau Riera. El filial del Nàstic no ha pogut reaccionar fins al segon temps quan Pol Prats, en el segon minut després de la represa, empatava l’encontre. El pobletà, després de superar una greu lesió, ha tornat a veure porteria en l’encontre d’avui. Malauradament l’alegria grana ha durat ben poc. Albert Villegas, jugador del Martinenc, faria el 2 a 1 un parell de minuts després de l’empat visitant. Una igualada que tornaria a l’electrònic en el minut 57 amb la desena diana de la temporada de Joel Marín. Després de la bogeria, la calma ha tornat a dominar un matx que ha patit cap alteració més en el marcador, permeten al CF Pobla sumar un punt que el deixa dotzè a la classificació amb 42 punts.

Derrota juvenil i a patir fins al final

Per la seva banda, el Juvenil A del Nàstic ha perdut per 1 a 0 al camp de l’Espanyol i es jugarà la permanència en la darrera jornada de lliga. Els grana no han pogut aturar el bon moment perico i han patit la segona derrota consecutiva que deixa els tarragonins a la novena plaça amb 34 punts, dos més que la zona de descens a la Lliga Nacional. Per sota del Nàstic es troben tres equips fora de la zona de descens: l’Stadium Casablanca amb 33 punts i el CF Reus i el Nàstic Manresa amb 32.  El Lleida Esportiu, primer equip que baixaria, també té 32 però encara ha de jugar un partit pendent contra, precisament, l’Espanyol. Per tant, els homes dirigits per Dani Vidal es jugaran la permanència el pròxim cap de setmana en el darrer duel de la lliga contra el Mallorca, sisè classificat amb 46 punts. Una victòria nastiquera suposarà la continuïtat a la màxima categoria del futbol juvenil estatal. Un empat, depenent dels resultats, també asseguraria la salvació.