La Pobla supera el San Cristóbal i guanya sis partits després

El filial del Nàstic remunta el gol del visitant Canalejo i suma els tres punts gràcies a una diana de Montero en la recta final del partit. Tornen a guanyar sis partits després

El CF Pobla ha tornat al camí del triomf després de sis jornades | José Maria García

El CF Pobla de Mafumet té motius per somriure després de guanyar per 2 a 1 al San Cristóbal en l’encontre corresponent a la jornada 38 del grup cinquè de Tercera Divisió. El filial del Nàstic, que es presentava a l’encontre acumulant sis partits sense guanyar, han trencat la mala dinàmica del darrer mes de competició sumant tres punts que li permeten superar un rival directe a la classificació. Tot i el final feliç, els grana han hagut de suar per aconseguir el triomf.

Remuntada i victòria

El matx es començava a torçar en el minut 13 de la primera meitat per culpa del gol del visitant Brian Canalejo. El porter pobletà Arturo Cordero veia com el 0 a 1 pujava al marcador i el seu equip es veia obligat a una reacció que, afortunadament, s’ha produït. Guillermo Martí aconseguia empatar quan s’arribava al descans i Sergio Montero, quan faltaven deu minuts per arribar al final del temps reglamentari, aconseguia capgirar l’electrònic i donar els tres punts a l’equip d’Alberto Gallego. Amb aquest triomf, el CF Pobla puja a l’onzena plaça de forma provisional amb 46 punts i descansarà durant les festivitats de Setmana Santa abans d’afrontar el pròxim encontre: dissabte 27 a les 17.00 hores al camp del Santboià.