Doble victòria tarragonina a Tercera Divisió

El CF Pobla ja és líder en solitari després de vèncer l'Ascó mentre que el CF Reus B suma la segona victòria seguida

El CF Pobla, abans de jugar contra l'Ascó
El CF Pobla, abans de jugar contra l'Ascó | CF Pobla

Jornada rodona al futbol del Camp de Tarragona a Tercera Divisió. El CF Pobla de Mafumet ha sumat la tercera victòria consecutiva i ja és líder en solitari de la categoria després de la disputa de quatre encontres, mentre que el CF Reus B Cambrils ha vençut el potent Sant Andreu, aconsegueix el segon triomf seguit i s'alça a la setena plaça del torneig amb set punts.

La Pobla, d'enhorabona

L'equip entrenat per Albert Gallego ha confirmat un cop més el gran inici de temporada que està quallant després de guanyar per 1 a 0 el FC Ascó, un dels aspirants a jugar la promoció d'ascens a Segona B. Els pobletans han aconseguit així el tercer triomf seguit, arriben a la desena de punts i gràcies a les punxades dels rivals directes ja són líders en solitari amb tres punts de diferència respecte al cinquè classificat.

El filial del Nàstic es va endur els tres punts del duel provincial gràcies a un gol de Sergio Montero en el minut 62. Prèviament havia estat l'Ascó qui havia donat senyals de poder marcar primer gràcies a una ocasió de Miranda en el minut 27. Joel Marín, amb dues ocasions, posava a prova la porteria asconenca però finalment era Montero qui desequilibrava el matx. Els ebrencs, amb una ocasió que el porter pobletà Arturo i una altra de Xavi Jaime que acabava enviant l'esfèric al travesser, van intentar l'empat però no el van aconseguir.

El Reus B, celebrant el triomf
El Reus B, celebrant el triomf | CF Reus

El CF Reus B remunta davant el potent Sant Andreu

Emocionant matx viscut a Cambrils per viure la segona victòria de la temporada. El filial del CF Reus ha donat la sorpresa i s'ha imposat a un clar candidat a l'ascens de categoria, el Sant Andreu. Els barcelonins, que acumulaven dotze mesos sense perdre lluny del Narcís Sala, han vist com el filial ganxet els remuntava el gol inicial de Carlos Martínez en el minut sis. Malgrat que els visitants han pogut marcar el 0-2, el que ha acabat arribant és l'empat gràcies a un gol en pròpia porteria del quadribarrat Josue.

No ha estat fins al segon temps, amb el Reus B dominador del matx, quan s'ha capgirat l'electrònic. Goujón provocava un penal que costava l'expulsió del defensa Miranda, deixant el Sant Andreu amb un home menys i per sota en el marcador després que Ernest Forgàs anotés el definitiu 2 a 1. Tot i que els ganxets jugaven amb un home més, la victòria s'ha suat però s'ha aconseguit.

La pròxima jornada a Tercera Divisió serà aquest mateix dimarts 11 de setembre amb els reusencs jugat al camp de l'Atlètic Horta (11.00 hores) i amb els pobletans jugant a Castelldefels (12.00 hores).