Derbi descafeïnat a Tercera entre la Pobla i el CF Reus B

El CF Pobla de Mafumet rep diumenge a les 12.00 hores el CF Reus B Cambrils en un encontre amb molt poc en joc. Les situacions del primer equip tampoc ajuden

El CF Pobla va vestir de blanc davant el Reus B en el matx d'anada | CF reus

Diumenge a les 12.00 hores produirà al Camp d’Esports Municipal de la Pobla de Mafumet un dels derbis entre el Nàstic i el CF Reus més descafeïnats amb la disputa del CF Pobla de Mafumet-CF Reus B Cambrils. El duel de filials arriba en el tram final d’una temporada 2018-2019 on ni els tarragonins ni els reusencs tenen res en joc. Ambdós conjunts ja han assolit la permanència a la categoria i afronten el matx de la jornada 40 de lliga amb l’únic repte, no per això menys important, de superar el rival i aconseguir tres punts més al caseller de la classificació.

Penúltim matx per a la Pobla

El CF Pobla afrontarà el duel com el penúltim abans d’acabar la temporada. Tot i que falten tres jornades per disputar-se, els grana descansaran la setmana vinent i aquest serà el penúltim encontre que jugaran. I ho faran buscant un triomf que en els últims vuit partits només ha arribat en una ocasió. El filial del Nàstic, que ha sumat sis dels darrers quinze punts en disputa, van guanyar el darrer matx a casa per 2 a 1 al San Cristóbal i esperen aprofitar els dotze gols de Joel Marín o els vuit de Sergio Montero, màxims anotadors dels nastiquers, per endur-se el segon triomf seguit a un estadi on han guanyat vuit partits, n’han empatat tres i n’han perdut set. Alberto Gallego, tècnic pobletà, no patirà cap absència per sanció una setmana més.

El CF Reus B vol ser sisè

El filial ganxet arriba a l’encontre en un bon moment de forma després d’haver guanyat tres dels darrers cinc partits disputats, rendiment que els està permetent arribar a aquest tram de la campanya amb l’objectiu d’acabar la lliga en la sisena plaça, actualment possessió de l’Europa amb 62 punts, tres més que els d’Albert Company. Els roig-i-negres, que només han perdut un dels últims set partits, han caigut en dos dels últims quatre partits com a visitant, territori on van guanyar per darrer cop el passat 20 de març (1-2 a Castelldefels). Els tretze gols de Jordi Orube i els deu de Rubén Enri són les principals armes d’un CF Reus B que ha guanyat set encontres, n’ha empatat cinc i n’ha perdut sis fora del seu estadi.

El matx, que es disputarà diumenge a les 12.00 hores, comptarà amb l’arbitratge d’Enric Bureu Méndez, del comitè territorial barceloní. Daniel Lucas i Lluís Espallargas seran els àrbitres assistents.