El Terrassa FC condemna un atac sexista del seu equip de veterans al femení

Els jugadors de l'equip màster a les noies del conjunt terrassenc: «Aneu a la cuina, aneu a fregar, sou unes merdes, sou unes guarres»

Les jugadores van aplegar-se al mig del camp amb pancartes en senyal de protesta | Twitter | @pepforn

Dissabte passat es va viure una lamentable escena sexista a l'Estadi Olímpic del Terrassa FC. Mentre l'equip de futbol femení de segona divisió disputava un partit contra l'EF Viladecavalls, els jugadors de l'equip de veterans terrassenc van dedicar insults masclistes a les jugadores. El detonant va ser la lesió d'una de les noies, que provocava que s'aturés el partit. Els veterans jugaven seguidament contra el Júpiter i van optar per agredir verbalment les seves companyes de club per recriminar que el partit s'allargués.

A l'acta arbitral consten les desagradables frases pronunciades pels jugadors de l'equip màster: «Aneu a la cuina, aneu a fregar, sou unes merdes, sou unes guarres». Les jugadores de tots dos equips van situar-se indignades al mig del camp amb pancartes evitant que el joc continués, amb el suport dels aficionats que presenciaven l'episodi des de la grada. Els fets també van desencadenar una baralla entre els delegats de l'equip femení i els jugadors veterans

El club es desvincula dels fets

La junta directiva del Terrassa FC s'ha reunit d'urgència aquest passat diumenge per valorar els fets i ha fet públic un comunicat on «condemna qualsevol acte de violència física o verbal» i anuncia que «prendrà les mesures que consideri oportunes durant les pròximes hores». 

El club deixa també clar que els fets estan totalment «desvinculats dels valors del Terrassa FC» i obrirà una investigació interna per esclarir i actuar en conseqüència. El club insisteix que «s'ha compromès a avançar en la construcció d'una societat i un esport que camini amb uns valors allunyats de qualsevol mena de violència, des del respecte, el treball en equip, la lluita, l'esforç i la superació», pel que no permetrà que aquests fets quedin impunes


Comentaris

envia el comentari