Imatge d'arxiu dels nous autobusos de TMB

TMB suspèn la venda de bitllets a bord dels autobusos

L'empresa també ha tancat les oficines d'atenció personal, i l'atenció al client es farà de manera telefònica i telemàtica

Transports Metropolitans de BarcelonaTMB— suspèn des d'aquest dissabte la venda de bitllets a bord dels autobusos i s'entrarà i sortirà per la segona porta en lloc de fer-ho per la de davant, que estarà tancada durant tot el recorregut. 

A més, es tanquen les oficines d'atenció personal i l'atenció al client es farà de manera telefònica i telemàtica. Tot plegat són mesures per protegir els conductors i altres treballadors de TMB

Un pla de contingència per mantenir els serveis

Els bitllets i targetes es podran comprar a les distribuïdores de metro i en altres punts autoritzats. L'empresa està reforçant els serveis de neteja de totes les seves instal·lacions, i recomana a les persones de més de 65 anys i a qui tingui patologies cròniques que eviti utilitzar el transport públic.

Les empreses de Metro i Bus han elaborat un pla de contingència que preveu les solucions per mantenir els serveis davant de possibles baixes de personal. El Bus Turístic i el Telefèric han quedat suspesos fins a nou avís.