Tom Hanks i Rita Wilson

Tom Hanks dona la gran sorpresa després de confessar que té coronavirus

L'actor de 'Forrest Gump' i la seva dona han anunciat una gran notícia

El coronavirus  no només està atacant a les celebritats espanyoles, sinó que també a les internacionals, com és el cas de l'actor Tom Hanks i la seva dona Rita Wilson, que van donar positiu.

Després del diagnòstic, el matrimoni  va haver da'ingressar a un hospital australià, que ja han abandonat. Tot i haver marxat del centre mèdic, l'actor de 'Forrest Gump' i la seva dona hauran de continuar amb el seu tractament  i la quarantena, per la qual cosa hauran d'estar confinats a casa.

Van sotmetre's a la prova immediatament

El passat dimecres, l'actor va explicar que ell i la seva dona s'havien realitzat la prova per saber si tenien coronavirus. «Hola, amics. Rita i jo som aquí, a Austràlia. Ens sentíem una mica cansats, com si estiguéssim refredats  i amb alguns dolors al cos. Rita tenia calfreds que anaven i venien. Febres lleus  també. Per fer les coses bé, com es necessita al món en aquest moment, se'ns va fer una prova de detecció del coronavirus i vam donar positius», va escriure l'actor a les seves xarxes socials.

Amb el transcurs dels dies, Tom Hanks està informant a tots els seus seguidors com està sent el transcurs d'aquesta malaltia que està fent tremolar tot el planeta. «Tenim Covid-19 i estem aïllats, així no ho contagiem a altres persones. Hi ha algunes persones en què podria desenvolupar-se una malaltia molt seriosa», ha explicat l'actor, per fer veure a tothom que seguir amb el protocol de confinament és essencial per no propagar el coronavirus.

Rita Wilson, per la seva banda, per combatre la malaltia, està passant molt de temps connectada a les seves xarxes socials, on comparteix vídeos d'alguns programes de televisió en els quals se'n parla. El motiu del seu aïllament a Austràlia es deu al fet que Tom Hanks estava rodant la pel·lícula Elvis.