YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tomás Roncero apareix amb una bufanda del Nàstic de Tarragona a 'El Chiringuito'

Marc, un aficionat grana que va assistir de públic al programa, va regalar-li l'obsequi mentre li deia «Hala Madrid i Força Nàstic»

Marc, l'aficionat grana, entrega la bufanda del Nàstic a Tomás Roncero durant el programa d'ahir d'«El Chiringuito de Jugones».
Marc, l'aficionat grana, entrega la bufanda del Nàstic a Tomás Roncero durant el programa d'ahir d'«El Chiringuito». | El Chiringuito de Jugones

Tomás Roncero, el polèmic periodista esportiu seguidor del Reial Madrid, va rebre ahir una bufanda del Nàstic de Tarragona al programa «El Chiringuito de Jugones». Després de la derrota del club blanc contra el Barça en Copa del Rei, Roncero va mostrar-se trist durant tot el programa. Quan el Marc, un jove tarragoní aficionat del Nàstic va regalar-li la samarreta de l'equip grana, Roncero va expressar: «A veure si això m'anima». Després, va desitjar sort i la permanència per l'equip tarragoní.  

Un seguidor grana entrega la bufanda del Nàstic a Roncero

Marc, un jove aficionat grana i seguidor del programa dirigit per Josep Pedrerol, «El Chiringuito de Jugones», va fer entrega d'una bufanda del Nàstic al polèmic periodista Tomás Roncero. El tarragoní, que va assistir de públic al plató, vestia la samarreta del Madrid, la bufanda d'aquest club i, a sobre, una altra de l'equip tarragoní. 

A la part final del programa, quan el públic pren la paraula per saludar o entregar obsequis al presentador o col·laboradors, Marc va dirigir-se a Roncero. Abans, però, va donar records al seu pare, «a la meva mare no, que no deu veure el programa», i a dos amics seus. En acabar, va regalar-li la bufanda de l'equip tarragoní mentre li deia «Hala Madrid i Força Nàstic». 

Roncero i Pedrerol desitgen «sort» al Nàstic

Instants després d'entregar-li el regal, Tomás Roncero i Josep Pedrerol van desitjar-li sort al Nàstic. «Vinga Nàstic. Ànims, eh! A veure si se salva», van dir Roncero i Pedrerol. El moment de protagonisme del Marc va acabar i Roncero va seure a la cadira amb l'obsequi que li havia regalat el jove tarragoní.


Comentaris

envia el comentari