YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Toni Clapés reapareixerà aquest divendres a RAC1

Ho ha anunciat el seu substitut, Marc Serra

Toni Clapés en una imatge promocional de RAC1.
Toni Clapés torna als micròfons aquest divendres. | RAC1

Confirmat: Toni Clapés, director i presentador de 'Versió RAC1', tornarà aquest divendres, 3 d'abril, a l'antena de l'emissora. Serà a partir de les sis de la tarda, segons ha anunciat el presentador substitut del programa, Marc Serra, Clapés està de baixa des del mes d'octubre passat per tractar-se d'una malaltia. El retorn serà en forma de conversa entre Clapés, Marc Serra i un tercer personatge conegut, segons ha explicat el mateix Serra a les quatre de la tarda a través de l'antena.

Clapés, sis mesos de baixa per una malaltia

El mes de setembre, poques setmanes després d'iniciar la temporada, Clapés va abandonar per «uns dies» la direcció i la presentació del 'Versió RAC1' per sotmetre's a unes proves mèdiques:

Al cap d'uns dies Clapés anunciava que la seva marxa s'allargava per un període indeterminat, però més llarg; explicava que havia de passar uns mesos de tractament:

Finalment, aquest dijous al vespre, Toni Clapés donava una primera pista sobre el seu possible retorn:

Caldrà esperar, doncs, si a les sis d'aquesta tarda, en la seva esperada intervenció de retorn a RAC1, Clapés explica més coses sobre quan es podrà reincorporar a presentar el programa de manera definitiva.


Comentaris

envia el comentari