Primer pla de Toni Cruanyes al 'TN Vespre' de TV3

Toni Cruanyes marxa temporalment del 'Telenotícies vespre' i de Catalunya

La direcció de TV3 ha pres una decisió amb el presentador

La direcció de la cadena pública catalana, TV3, ha pres una decisió amb el mític presentador del 'TN Vespre', Toni Cruanyes. La veritat és que l'atac de Hamàs a Israel ha agafat tothom per sorpresa. D'aquesta manera, TV3 ha decidit suspendre la graella habitual i emetre un programa especial per parlar de les claus del conflicte i entendre què ha passat.

Toni Cruanyes serà l'encarregat de conduir l'especial. Així, el català se n'anirà del 'Telenotícies Vespre' i de Catalunya per viatjar a Jerusalem, on presentarà l'informatiu 'La guerra eterna'. El programa s'emetrà aquest diumenge 15 d'octubre just després dels informatius de la cadena. És per aquest motiu que Cruanyes no va aparèixer ahir a la petita pantalla.

Toni Cruanyes se'n va de Catalunya, però no ho farà sol

Toni Cruanyes ja està de camí a Jerusalem, però no se n'ha anat sol. El presentador ha marxat amb la resta de l'equip d'enviats especials sobre el terreny. D'altra banda, Raquel Sans, juntament amb altres experts sobre el conflicte bèl·lic, serà l'encarregada d'analitzar i intentar esclarir totes les incògnites de la guerra des del plató de TV3.

Primer pla de Raquel Sans
Raquel Sans conduirà el programa especial des del plató de TV3. | TV3

A l'informatiu especial participaran cares conegudes de la corpo que a més estan especialitzades sobre el tema. Alguns d'ells, seran la corresponsal de TV3 a Jerusalem, Rosa Oliver, i els enviats especials, Xesco Reverter i Clara Barbal, des de la frontera amb Gaza. Així ho ha anunciat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a través de Twitter.

«"La guerra eterna", especial informatiu sobre el conflicte entre Hamàs i Israel. Diumenge, 15 d'octubre, TV3 emetrà en directe a les 22.05 un programa especial amb Toni Cruanyes des de Jerusalem, tot l'equip d'enviats especials i corresponsals i amb Raquel Sans des dels estudis de TV3 , amb els millors analistes».

Canvi a la programació de TV3

A causa d'aquest programa especial el qual tindrà lloc diumenge que ve, la cadena s'ha vist obligada a suspendre part de la programació habitual. D'aquesta manera, no s'emetrà, tal com estava previst, un nou capítol d''El hereus de la terra'. Quan 'La guerra eterna' s'acabi, es passarà directament a una nova edició de 'Quan arribin els marcians'.