Imatge de Toni Soler, presentador de TV3

Toni Soler revela el seu futur més immediat a TV3: «Penso en la retirada»

Toni Soler ha deixat caure quins són els seus plans de futur

Toni Soler, un dels presentadors més mítics de Catalunya, ha encès totes les alarmes aquest dilluns. Concretament, ha estat en una entrevista a RAC1. I és que el seu adeu de la televisió podria estar més a prop que mai.

Va ser l'any 1997 quan es va fer un lloc davant de les càmeres amb 'Malalts de tele', però tant 'Minoria absoluta' a RAC1 com el 'Polònia' de TV3el van acabar consolidant com una de les cares més reconegudes a casa nostra.

Ara, però, tot i que actualment es troba presentant l''Està passant' des de fa gairebé 6 anys, això cada vegada més sembla que tot això començaria a formar part del passat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Toni Soler, més a prop que mai de l'adeu

Toni Soler no ha dubtat a revelar algunes coses a l'entrevista amb Jordi Basté a 'El món a RAC1'. I una de les qüestions que ha posat damunt la taula és la seva retirada.

«Hi penso cada dia», ha començat revelant el periodista, de 57 anys. «Soc molt addicte a les novetats, quan una cosa em va bé ja em canso. Tot i que a l''Està passant' m'ho passo molt bé, ja són més de cinc anys...».

A més, ha destacat, fent referència a l'última polèmica al programa amb la Verge del Rocío, que n'està «fart». «Quina mandra... Ja tinc una edat per segons què...».

D'altra banda, el mític 'Polònia' de TV3aquest any compleix ja 17 anys en antena. Després de grans èxits i algunes polèmiques, el que va ser el seu director fins al juliol del 2011 també ha aprofitat per deixar clar que actualment només manté una mínima relació amb l'equip del programa pel que fa als continguts.

«Jo m'estava avorrint. El 'Polònia' anava molt sol i Minoria Absoluta, productora on treballo, també anava molt bé», ha explicat. «Jo ja no tinc gaire a veure amb el contingut del 'Polònia'. La meva relació amb el programa es resumeix a una conversa setmanal amb el director».

«Ara no m'atreviria a fer un programa a Espanya»

Era l'any 2005 quan 'Mire usté' aterrava a Antena 3. Després de durar unes quantes poques setmanes en emissió, el programa va ser retirat per la seva baixa audiència. Toni Soler també ho va tornar a intentar 5 anys més tard, amb 'La escobilla nacional', que va patir una sort força similar.

No obstant això, ara assegura que «no m'atreviria a fer un programa d'humor per a tota Espanya». «Només anava bé a Catalunya. Nosaltres 'catalanegem' força i la gent ho nota».