El jugador del Llevant ‘Toño’, detingut per un delicte d’extorsions i amenaces

El cas es troba sota secret de sumari | El jutge d’instrucció ja ha decretat presó pel jugador

El jugador del Llevant 'Toño' García
'Toño' García ha estat detingut per delictes d'extorsió i amenaces | MUNDO LEVANTE

Antonio García Aranda, el jugador del Llevant conegut com a ‘Toño’, ha estat detingut a Terol, juntament amb sis persones més, en una operació policial en la qual s’investiguen, entre altres delictes, extorsions i amenaces.

El jugat d’Instruccions número 3 de Terol va decretar aquest divendres l’ingrés a presó dels set detinguts, els quals prèviament havien passat a disposició judicial en qualitat d’investigats. El jutge va decretar la presó per tots ells després de les declaracions dels acusats. Tal com declara el club, el cas es troba sota sumari i encara no es poden saber les causes exactes de la detenció.

Implicació en diversos delictes

Tot i que encara falta realitzar les investigacions pertanyents, el jutge instructor considera que existeixen indicis suficients de la seva implicació en diversos delictes. De moment la investigació judicial segueix oberta i s’ha decretat el secret d’actuacions. S’estudien diverses possibilitats, com que poguessin formar part a un grup o organització criminal,  extorsions, amenaces gravades de mort, contra la intimitat de les persones, falsedat documental i blanqueig de capitals.

També s’especifica que ‘Toño’ hauria rebut 10.000 euros del presumpte cap d’una xarxa d’extorsió sexual. El seu advocat en El Larguero, va explicar que un amic del lateral del Llevant pateix ludopatia i que ‘Toño’ li estava guardant els diners.

Jugadors del Llevant
El club ha afirmat el seu suport al jugador i la seva família | Cedida

 

Les paraules del club

El club ha enviat un comunicat on mostren el seu suport al jugador i la seva família, ja que «desconeixem les circumstàncies que han dut al jutge instructor a l’adopció d’aquesta mesura», degut a que es troba sota secret de sumari. La nota conclou respectant «la presumpció d’innocència del jugador» i afirmant que fins que no hi hagi més informació «no es faran més declaracions públiques d’aquesta situació».

Cal recordar, que fa només uns dies ‘Toño’ ampliava el seu contracte amb el Llevant fins a l’any 2023. Durant la firma de la renovació el jugador pa aprofitar per donar les gràcies a l’afició: «El suport de l’afició cap a mi ha estat brutal i la veritat que ho intentaré retornar com he fet fins ara amb futbol i treballant al camp».


Comentaris

envia el comentari