Un manter traficava amb marihuana a La Pineda

Intercepten un manter que tenia marihuana entre els seus productes falsificats a la Pineda

La Policia Local va trobar fins a vuit cabdells de marihuana llesta per a distribuir entre la roba falsificada que estava venent a la platja

Aquest dimarts, 30 de juliol, la Policia Local de Vila-seca va descobrir fins a vuit bosses que contenien cànnabis entre els productes falsificats que venia un manter a la platja de la Pineda i que estaven llestes per la seva venda. Amb aquest indici, la Policia Local creu que els venedors podrien estar traficant amb marihuana i buscant altres vies d'ingrés, tot i això,  la policia municipal encara no ha pogut comprovar aquesta hipòtesi. 

Els manters van marxar corrents i un d'ells va abandonar la mercaderia falsificada

Els fets van passar aquest dimarts, 30 de juliol, al voltant del migdia quan una patrulla de la Policia Local va veure un grup de manters a la platja de la Pineda intentant vendre a un grup de banyistes els seus productes falsificats —samarretes esportives, ulleres, bosses de mà...—. Els agents es van apropar als venedors que van fugir dels dos policies perquè no els hi requisessin els seus productes i per evitar-se una multa per venda il·legal a la platja. 

Un els venedors va preferir abandonar la seva mercaderia abans que el detinguessin i va seguir fugint de la policia corrent. Quan la Policia Local va decidir comprovar els productes falsificats es van trobar set bosses de marihuana i un cabdell sense bossa. En total vuit dosis preparades per vendre il·legalment. 

Un manter traficava amb marihuana a La Pineda
Imatge de la roba falsificada i la marihuana que duia el manter intervingut | Policia local de vila-seca
 

 

La Policia Local va tornar a la platja per interceptar més manters 

Amb aquests indicis, els agents i altres patrulles van tornar a registrar la platja per tal de localitzar al sospitós i poder seguir endavant amb la investigació. Tot i el desplegament policial, no van aconseguir trobar al manter. Més tard, ja cap a última hora del dia, la Policia Local va localitzar una dotzena de venedors  que, quan van veure els agents, van arrencar a córrer fins al terme municipal de Salou. 

Abans que poguessin escapar, la Policia Local va aconseguir retenir un dels manters i, després d'un breu forcejament, el manter va deixar anar la seva mercaderia. Així doncs, la policia va poder registrar els productes que portava el manter però no van trobar cap mena de droga, només roba falsificada.