La presentació del torneig Eduard Manchón 2019 del Vendrell.

El torneig Eduard Manchón de Coma-ruga incorpora un partit de futbol femení

L'esdeveniment també col·labora amb el Banc de Sang

La platja de Coma-ruga acull aquest dissabte 3 d'agost un esdeveniment clàssic de l'estiu al Vendrell, el torneig de futbol platja Eduard Manchón, que arriba a la 22a edició. En el marc del torneig, organitzat per la Penya Barcelonista de Coma-ruga, se celebrarà també el 9è Memorial dedicat a qui fou extrem del Futbol Club Barcelona els anys 50. Una de les novetats d'aquest any serà el partit que obrirà el torneig, a les 15.30 hores, que enfrontarà a dos equips formats per jugadores veteranes del Barça.

El president de la Penya Barcelonista de Coma-ruga, Josep Maldonado, ha destacat que «la presència del futbol femení era una de les assignatures pendents, i enguany es podrà gaudir del seu joc». Per la seva banda, Esther Imaz, veterana del Barça, va certificar la «il·lusió» que tenen les jugadores per prendre part al torneig. A les 16.30 hores hi haurà un partit entre equips de veterans del Barça +55, i a les 18.30 hores es jugarà el partit entre l’equip de la Penya Barcelonista de Coma-ruga i l’Star Team.

Presència de jugadors veterans i famosos

Enguany, l'equip de les estrelles comptarà amb la presència de veterans com Eusebio, Calderé, Nogués i Archibald. A ells cal sumar-hi els famosos que faran els xuts d'honor com ara Luis del Olmo, el cantant vendrellenc Pemi Fortuny o la periodista Pilar Calvo, entre d'altres. També està prevista una exhibició de malabarisme amb la pilota a càrrec de Josep Farrera Freestyle, així com la presència de les Cheerleaders del Barça, una xaranga, el Drac Arcaic i els castellers Nens del Vendrell. La cantant Lucrecia farà dues cançons des del mig del camp

Suport al Banc de Sang i Teixits

El Torneig Eduard Manchón tindrà, com és habitual, el seu vessant solidari, col·laborant un any més amb el Banc de Sang i Teixits i animant a tots els assistents a donar sang. Núria Vilanova, representant del Banc de Sang, ha explicat que durant tot el dia «hi haurà una unitat mòbil del Banc de Sang al nucli marítim de Sant Salvador». La carpa solidària també comptarà amb l'ONG Esport Solidari Internacional, i un espai de suport al Tibet.