App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Tornen les restriccions de circulació de vehicles pesants a l'N-II a Girona

Aquesta mesura afecta a camions de quatre o més eixos i de més de 26 tones

Camió circulant per l'N-II
Es prohibeix la circulació a vehicles pesants en un tram de l'N-II | ACN

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat aquest dijous 25 de juny que es restableixen les restriccions a vehicles pesants al tram gironí de la carretera N-II que va des de Fornells de la Selva (Gironès) fins a la Jonquera (Alt Empordà). Per motius de seguretat i fluïdesa del trànsit, els camions de quatre o més eixos i que superin les 29 tones de MMA o MMC tornaran a tenir prohibit circular per aquesta via. 

Situació d'excepcionalitat

Aquestes restriccions, vigents des de l'any 2013, es van aixecar excepcionalment el passat 14 de març en el context de la situació de crisi sanitària generada per la Covid-19. Des de Trànsit van prendre aquesta decisió per tal de garantir el subministrament de béns essencials a totes les poblacions. Ara, amb la tornada a la 'nova normalitat', aquestes restriccions són novament efectives

Així doncs, els vehicles pesants no podran circular per l'N-II des del punt quilomètric 5 fins al punt quilomètric 709. Com a itinerari alternatiu, els que es vegin afectats per aquesta mesura podran utilitzar el tram corresponent de l'autopista AP-7 entre la Jonquera i Maçanet de la Selva.

A partir d'avui també tornaran a ser efectives la resta de restriccions que quedaven pendents arran del decret de l'estat d'alarma i que figuren en la resolució INT/383/2020, de 13 de febrer.  Algunes de les que s'esmenten afecten els vehicles destinats al transport de mercaderies generals i mercaderies perilloses, els vehicles de transports especials, o els vehicles de tota mena que superin els 7.500 kg de massa màxima autoritzada. 

Des de Trànsit recorden a tots els conductors la importància de seguir respectant les normes de circulació per evitar els accidents. És imprescindible conduir amb responsabilitat per la seguretat d'un mateix i dels altres. 


Comentaris

envia el comentari