El president de la Generalitat Quim Torra fent una videoconferència des de la Casa dels Canonges el 16 de març de 2020.

Torra continua confinat, amb febre i aïllat de la família

El president es troba confinat a la Casa dels Canonges des de dissabte

El president de la Generalitat, Quim Torra, pateix coronavirus. Així ho va explicar ell mateix a través d'un vídeo emès a les xarxes socials aquest dilluns, 16 de març, al migdia:

Confinat a la Casa dels Canonges, amb febre i malestar

Després de les primeres 24 hores amb Torra infectat pel coronavirus, el president de la Generalitat segueix les darreres hores amb dècimes de febre i símptomes de cansament, segons ha explicat aquest dimarts el diari 'El Món'. Així doncs, els símptomes de coronavirus també apareixen en el president Torra després que se li hagi detectat el positiu pel coronavirus COVID-19.

Cal tenir en compte que Torra ja es va instal·lar dissabte a la Casa dels Canonges, l'edifici annex al  Palau de la Generalitat, per estar permanentment al peu del canó per la crisi del coronavirus. Diumenge va transcendir el positiu del vicepresident del Govern,  Pere Aragonès i, en haver estat en contacte amb ell, Torra es va sotmetre a les proves després d'haver tingut alguns símptomes. El resultat també va ser positiu. Des de llavors, no s'ha mogut de la Casa dels Canonges i es troba aïllat de la seva esposa, Carola Miró, i els seus tres fills.

Un Consell Executiu telemàtic

Malgrat la situació anòmala, Torra ha presidit la reunió telemàtica del Consell Executiu: