Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Quim Torra

Torra hauria pogut ser un nen marginat a l'escola

Així ho han explicat els seus excompanys de classe

Quim Torra
Torra hauria pogut ser un nen marginat a l'escola | Catalunya Diari

Segons un article de 'El Mundo' titulat 'Quim Torra: l'alumne automarginat i calladet dels jesuïtes', el President de la Generalitat hauria pogut ser un nen tímid i marginat a l'escola.  Així ho ha explicat el mitjà citat, des d'on asseguren que han parlat amb els seus companys de l'escola de Sant Ignasi de Sarrià de Barcelona.

«Era un nen amb el qual no ens hi posàvem molt perquè ens semblava una mica dèbil en els seus gestos. Es passava els patis en un racó jugant amb pedretes, era un nen especial» assegura un dels seus excompanys. I un altre afegeix: «El que realment em costa de comprendre és com un nen tan tímid, automarginat i que mai sobresortia en res, sigui capaç ara de deixar anar les fanfarronades que solta i quedar-se tant fresc».

Ressalten que «parlaven amb ell en castellà»

Un tercer consultat comenta que «des que vam acabar l'escola ens reunim de tant en tant els exalumnes. Ell va vindre un parell d'anys, però després es va allunyar del grup per les seves idees independentistes. No quadràvem, no estàvem en la mateixa línia però va ser ell qui es va separar». A més també el descriuen com «catòlic, apostòlic i romà» i  ressalten que «parlaven amb ell en castellà».

Torra no és l'únic polític que ha passat per les aules d'aquesta escola de Barcelona, sinó que també ho han fet altres cares conegudes de la política catalana com Jordi Portabella (ERC), Alberto Fernández-Díaz (PP) o Xavier Trías (PdeCat).

 

També et pot interessar...