YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tous tanca el 2018 amb unes vendes de 466 milions d’euros

Les vendes en línia han crescut un 43%, posicionant-se en tercer lloc darrere de les vendes d’Espanya i Mèxic

Família Tous
Tous, amb gairebé cent anys de vida, ha tancat el 2018 amb un total de 466 milions d'euros en vendes | Tous

La joieria Tous ha tancat l’exercici del 2018 amb un total de 466 milions d’euros en vendes. Així ho han anunciat aquest dijous, tal com ho ha avançat ‘Crónica Global’. Concretament, aquesta elevada quantitat de diners correspon a un 4,5% més que l’anterior exercici. L’empresa catalana, nascuda a Manresa el 1920 i de la qual té participacions els suïssos Parters Group, ha valorat com a «positius» aquests resultats.

Tous, presència internacional

Les xifres obtingudes en l’exercici del 2018 inclouen la gestió dels més de 700 establiments que la gairebé centenària Tous té arreu del món, juntament amb un equip que supera els 4.000 treballadors, incloent-hi tots  els col·laboradors externs de la seva plantilla. Cal destacar que en els darrers mesos ha continuat amb la seva expansió internacional, amb presència a Amèrica –entrant al Canadà i Hondures–, Àsia –afegint Corea del Sud i Kuwait–, Europa i, fins i tot, Àfrica; i durant aquest 2018 que acaben de tancar, a Espanya comptaven amb 460 botigues, una xifra que correspon al 65,5% del total.

Alba Tous, presidenta
Alba Tous, actual presidenta de la joieria catalana   | Tous

 

En general, els responsables de comunicació de l’empresa de joies han afirmat que el grup té «grans expectatives de creixement» en tots els països on s’han expandit aquest 2018. A més a més, destaca també l’impuls que Tous ha donat a les vendes en línia que van créixer un 43% i equivalen a un 8% de la facturació total, d’aquesta manera es posicionen en tercer lloc darrere de les vendes d’Espanya i Mèxic.

En el comunicat, el conseller delegat de Tous, Carlos Soler-Duffo, ha indicat que «impulsar nous canals de venda significa flexibilitzar el servei i adaptar-se a les necessitats d'un consumidor cada vegada més exigent». En aquest sentit, la presidenta Alba Tous ha assegurat: «Han demostrat, un any més, l'èxit del nostre model de negoci, amb l'obertura de 90 noves botigues arreu del món i el constant augment de les vendes». Per aquest 2019 volen millorar encara més les xifres i el 2020 celebrar el primer centenari de Tous, amb actes per recordar la trajectòria de la joieria de luxe, però assequible.


Comentaris

envia el comentari