Traumatitzen una nena de 4 anys en cadira de rodes: «No hauries d'haver nascut»

També li va cridar que era «una càrrega per la societat»

Quinn
La menor va patir una agressió verbal d'un adult desconegut | @Emross14305148

Una nena de 4 anys ha patit una gran agressió: aquesta menor pateix una malaltia, la qual provoca que hagi d'anar en cadira de rodes, i va haver de patir com un home li cridava, sense cap mena de motiu aparent, que era «una càrrega per la societat» i que «no hauria d'haver nascut». 

Aquests fets, ocorreguts a Cheshunt (Anglaterra), van desencadenar una situació violenta per a la família de la nena. La mare de la petita, la qual anava amb ella i el germà gran de la menor, Alex, va apartar l'home que l'estava increpant i insultant, i van seguir el seu camí fins a l'escola. Després d'arribar al centre educatiu, «van trucar a la policia». De fet, la policia ja ha pres aquesta agressió com un delicte d'odi per discapacitat

No vol que ningú més la torni a veure en cadira de rodes

La menor, Quinn Ross, pateix la malaltia nomenada Perthes, la qual afecta el maluc. Després d'aquest episodi, la nena ha quedat completament traumatitzada i desolada: va arribar a dir a la seva mare que no volia que la tornessin a veure en cadira de rodes

La mare ha explicat que han rebut molt de suport, però que, tot i això, «ara la Quinn li té por als homes i no vol sortir amb la seva cadira. L'han deixat enfadada amb el món». Gràcies al tractament que Quinn està rebent, s'espera que d'aquí a un temps pugui arribar a caminar sola i sense l'ajuda de ningú, ja que ara només pot arribar a fer entre deu i quinze passes. 

«Ningú hauria d'estar exposat a enfrontar-se a abusos quan surt de casa»

Per altra banda, agents de la policia han declarat que «ningú hauria d'estar exposat a enfrontar-se a abusos quan surt de casa, i menys una nena amb massa dolor per a caminar. Els meus companys i jo hem treballat per a donar suport a la Quinn i la seva família, i esperem que altres persones denunciïn aquesta mena de delictes».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari