Un treballador del Barça va cobrar 6,6 milions pel traspàs de Neymar al PSG

L'intermediari brasiler André Cury havia pactat amb Rosell el cobrament d'un 3% d'una operació que es va saldar amb un total de 222 milions

Neymar, durant la seva presentació amb la samarreta del Barça
Neymar, durant la seva presentació amb la samarreta del Barça | CatalunyaDiari.cat

La polèmica torna a esclatar al Camp Nou per l’afer Neymar. El serial del fitxatge més controvertit de la història del club assoleix ara un altre episodi després que ahir ‘SER Catalunya’ destapés que un empleat del club, André Cury, hauria cobrat 6,6 milions del mateix Barça pel traspàs del futbolista brasiler al Paris Saint-Germain.

Sempre segons el mitjà esmentat, l'expresident del club, Sandro Rosell, va signar l’any 2012 un document a través del qual es comprometia a pagar-li a Cury —treballador del club i persona que treballaria per l’adaptació de Neymar— una comissió del 3% el cas que el futbolista fos traspassat a un altre club. Finalment, doncs, l’equació es va resoldre l’estiu passat quan el PSG va pagar els 222 milions d’euros de la clàusula del jugador i el Barça va haver de pagar el 3% a Cury: 6,6 milions d'euros.

L’enèsima polèmica de Neymar

La mateixa informació assenyala també que el Barça volia evitar pagar aquesta comissió a André Cury en argumentar que Neymar va posar rumb al PSG en contra de la voluntat del Barça. Tot i això, el club hauria acabat pagant els 6,6 milions a Cury en no poder eludir la clàusula del fitxatge de Sandro Rosell.

Cal destacar que, segons la mateixa informació, Cury va viatjar en companyia del pare del jugador l'estiu de 2107 a Estats Units per intentar retenir el futbolista i que aquest no marxés al futbol francès.

André Cury, treballador del Barça, amb Neymar
André Cury, treballador del Barça, amb Neymar | CatalunyaDiari.cat

 

’SER Catalunya’, finalment, també sosté que el pagament s'ha dut a terme de forma fraccionada en altres operacions.

El Barça nega la màxima

«No hem pagat, ni ho pagarem», han dit fonts del Barça a ‘Mundo Deportivo’. Tot i això, la informació citada sembra altra vegada el dubte sobre el Camp Nou en al·lusió a un dels fitxatges més controvertits i sonats de la història del F.C Barcelona.


Comentaris

envia el comentari