IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Treballadors de TVE es queixen del tracte favorable al Reial Madrid i l'Atlètic

Sis redactors han signat una queixa contra el director d'informatius

Julián Reyes, director d'esports d'informatius de TVE. | TVE

Sis redactors d'esports del centre de producció de Televisió Espanyola a Catalunya han signat una queixa conjunta contra el director d'informatius, Julián Reyes, pel tracte favorable als equips de Madrid en contra del F.C. Barcelona, ​​segons informa Voz Pópuli.

Aquests redactors implicats destaquen que l'actual director d'esports busca congratular-se amb Florentino Pérez i Enrique Cerezo a través d'aquest tracte a favor als seus clubs. Cal destacar que Julián Reyes va ser rellevat del seu lloc en l'any 2009 per no emetre la xiulada a l'himne espanyol durant la final de la Copa del Rei entre l'Athletic i el Barcelona. Malgrat tot, va aconseguir recuperar el seu càrrec en el 2015, després de passar un temps presentant els esports de la desconnexió regional de Televisió Espanyola a Madrid.

En la queixa es fa èmfasi en el fet que les informacions sobre el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid sempre tenen un tret positiu, mentre que les del F.C. Barcelona intenten desacreditar-lo. A més, s'explica que el tractament dels tres equips és desigual.

D'una banda, les relacions de Florentino Pérez amb la redacció d'esports de TVE és molt estreta, sobretot amb Jesús Álvarez, qui no ocupa cap càrrec de responsabilitat. D'altra banda, el president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo manté una magnífica relació amb el president de RTVE, José Antonio Sánchez, l'exdirector general de Telemadrid i directiu de Telefónica al seu dia. El Consell d'Informatius ha mantingut una reunió per tractar aquesta queixa i ha obert un període d'anàlisi i consultes per contrastar dades i opinions sobre aquests suposats tractes de favor.


Comentaris

envia el comentari