Els empleats d'Ikea a Espanya reben un extra de 8,4 milions d'euros

L'empresa sueca ha aconseguit una facturació de 1.497 milions d'euros i ha volgut premiar als seus treballadors

Els beneficiats seran els més de 9.000 treballadors
Els beneficiats seran els més de 9.000 treballadors que té Ikea a tot el país | CatalunyaDiari.cat
 

Ikea continua la seva crescuda en l'economia d'Espanya i repartirà 8,4 milions d'euros entre els seus treballadors com a agraïment pel seu compromís amb el negoci i per la seva implicació en els resultats obtinguts.

Segons ha informat la multinacional sueca en un comunicat, l'exercici anterior va tancar amb un augment de la facturació del 2,15%, arribant així als 1.497 milions d'euros. L'empresa ja suma cinc anys consecutius de creixement a Espanya i amb la creació de 596 llocs de treball en aquest últim curs la plantilla ja disposa de 9.272 treballadors a l'Estat espanyol.

One Ikea Bonus i Tack!, són els programes que rebran aquesta compensació

La marca sueca ha explicat que en els programes 'One Ikea Bonus' i 'Tack!', que significa 'gràcies' en suec, és on es reparteix la compensació de la qual se'n beneficiaran els empleats independentment del càrrec que ocupin dins de l'empresa. Des que aquests dos programes es van posar en marxa, ara fa cinc anys, Ikea ha repartit ja un total de 50 milions d'euros extra entre els seus treballadors d'Espanya.

Aquests programes van ser creats amb el propòsit d'aconseguir els objectius financers a cadascun dels països que opera la multinacional. Així, a Espanya trobem el 'One Ikea Bonus' un programa amb l'únic requisit d'haver sumat almenys sis mesos a l'empresa i estar actiu al tancament de l'exercici fiscal. En aquest cas, Ikea reparteix a Espanya 4,8 milions d'euros entre 4.120 empleats, dels quals 1,1 es destinen a la Seguretat Social.

Per la seva banda, el programa 'Tack!' fa aportacions anuals als plans de pensions de la plantilla una vegada han completat un període inicial de cinc anys consecutius treballant a l'empresa. En aquest cas, el repartiment ha estat de 3,6 milions d'euros entre 6.190 treballadors.

 
Els beneficiats són més de 9.000 treballadors | la coctelera

Una molt bona manera de 'dir gràcies' als seus treballadors

Enrique Puig, director de recursos d'Ikea Espanya, ha destacat que aquests programes és la manera de 'dir gràcies' als seus treballadors pel «compromís, esforç, entusiasme i lleialtat amb el negoci». «Només gràcies a ells podem seguir creixent i fent d'Ikea un negoci d'èxit amb grans expectatives de futur», ha dit Puig.

«Cadascun d'ells és important i peça clau per la companyia i creiem que és rellevant i just compensar-ho», ha insistit. D'aquesta manera doncs, la multinacional sueca es compromet amb la seva plantilla per seguir aconseguint èxits conjuntament any rere any i agrair l'esforç i l'entrega de tots els seus treballadors.


Comentaris

envia el comentari