Un tren de Rodalies circula amb les portes obertes al Vallès

El comboi de l'R4 va realitzar el trajecte de Cerdanyola a Barberà del Vallès amb un error al sistema tècnic
Estat d'un dels vagons del tren de la R3 en direcció Vic, aturat a Sant Andreu Arenal
El comboi ha estat amb les portes obertes durant un trajecte de quatre minuts | CatalunyaDiari.cat

Un tren de Rodalies de l'R4 direcció Terrassa ha circulat amb les portes obertes entre les parades de Cerdanyola i Barberà del Vallès. Segons els usuaris, el comboi ha arrancat de Cerdanyola sense haver tancat les portes d'accés i sortida.

 

 

Un dels viatgers del tren, Héctor Abello, ha explicat a 'betevé' que dues de les portes del vagó on viatjava ja havien tingut un comportament estrany a la parada de plaça de Catalunya. Quan el tren va arribar a Cerdanyola del Vallès es va quedar aturat més temps de l'habitual i quan va arrancar dues de les portes es van quedar obertes. Segons el testimoni, el tren va prosseguir el seu trajecte i va continuar amb les portes sense tancar fins a arribar a Barberà del Vallès, el que són uns quatre minuts de trajecte.

 

 

En arribar a aquesta última ciutat, un usuari va informat el maquinista dels fets, qui va demanar a un tècnic de manteniment que les reparés. Un cop arreglades les portes, el comboi va poder tornar a circular amb normalitat. Per la seva part, Renfe ha afirmat que tots els combois tenen un sistema de seguretat que no els permet arrencar si no estan totes les portes tancades, un sistema que sembla, ha fallat aquesta vegada. En situacions com aquesta el maquinista ha de parar el tren i és necessari reparar immediatament l'error de seguretat, com ha passat en aquest cas.

 

Diversos erros tècnics en pocs mesos

Cal recordar que la línia R4 de Rodalies ja acumula algunes falles de seguretat i accidents aquests últims mesos. Un dels més sonats va ser el del novembre de 2018, quan un dels combois va descarrilar al seu pas per Vacarisses deixant un mort, tres ferits greus i 41 de lleus.

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari