YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La preocupant imatge que ha presentat el tren turístic de Cambrils sense distàncies de seguretat

Les terrasses i el passeig han presentat una imatge típica d'un estiu qualsevol

Les imatges que s'han registrat al municipi de Cambrils són vertaderament preocupants en les circumstàncies que s'estan vivint actualment. Enmig d'un cap de setmana que s'han superat la setantena de contagis de coronavirus a les comarques tarragonines, el municipi de la Costa Daurada ha tret a passejar el trenet turístic, on no hi ha, aparentment, cap mesura de seguretat.

Les distancies entre els usuaris, tal com es poden veure a les imatges compartides a les xarxes socials, són com les d'un estiu normal, sense el protagonisme que està tenint la Covid-19 enguany. De gom a gom, un al costat de l'altre, és a dir, sense respectar el distanciament de seguretat. Això sí, els usuaris porten les mascaretes. 

El tren turístic de Cambrils ofereix un servei de dimecres a diumenge, entre les 18 i les 21 hores i té el punt de sortida des del número 1 del Passeig de les Palmeres del municipi.

Un 15 d'agost «típic»

Aquest dissabte, 15 d'agost, festiu arreu del territori, Cambrils ha recuperat la imatge habitual d'aquesta assenyalada data i típica dels mesos d'estiu. Les terrasses dels establiments estaven plenes de gent, amb una imatge similar que presentava el passeig de vianants. 

Això, però, ha estat motiu també de crítica, ja que no hi havia les distàncies de seguretat recomanades entre les taules —on es podien reunir un màxim de 10 persones— i, a més, si no es complia aquest requisit de distanciament, tampoc s'hi podia fumar.


Comentaris

envia el comentari