'Les Teresines' de TV3

Els 3 estimats actors de 'Les Teresines' de TV3 que ja han mort (i no recordaves)

Amb motiu del nou pòdcast de 'Les Teresines' volem recordar els actors que ja no hi són

'Les Teresines' de TV3 han reaparegut a les nostres vides. Això sí, el format ha canviat una mica. Ara, en comptes de veure-les per la petita pantalla, les haurem d'escoltar a través d'un pòdcast. Però en fi, l'important és que les tres germanes més famoses de la televisió tornin a donar-nos moments increïbles. 

Les protagonistes de la sèrie creada per La Cubana, van estrenar aquest dilluns passat a la tarda el seu nou pòdcast 'Les Teresines. Pim Pam Pum' a Catalunya Ràdio, coincidint amb el Dia Internacional de la Ràdio. I és que no hi ha millor manera de celebrar aquesta data tan important que amb una dosi de 'Les Teresines'. 

De la sèrie original es van emetre 13 episodis des del mes d'abril fins al juny de l'any 1992. La vida de les tres germanes solteres i jubilades del barri de Gràcia de Barcelona i la de tot el veïnat, va suposar un abans i un després per a la comèdia catalana. I és que actors de primera línia es van unir per fer una obra d'art. 

Ara, els anys han passat, però el seu èxit continua més viu que mai. Malauradament, alguns dels seus personatges més estimats ja no són entre nosaltres. Per aquesta raó, amb motiu del seu pòdcast recentment estrenat, volem recordar els magnífics actors que ens van acompanyar durant tant de temps i que, per desgràcia, ja no hi són. 

Carme Montornès: La Montserrat

L'actriu sitgetana Carme Montornès, donava vida al personatge de la Montserrat, la veïna del pis de dalt de les tres germanes i amiga de tota la vida. També era soltera, igual que les tres protagonistes, però finalment va trobar 'el seu Antonio'. La Montserrat sempre estava preparada per presumir de marit i fregar la seva felicitat a tothom qui podia. 

Malauradament, l'actriu catalana va morir l'any 1993 a causa d'un càncer de pit. El cert és que Carme Montornès va ser una magnífica actriu la qual va interpretar personatges icònics com la supervedette Lídia Clavel. A més, Montornès va formar part del grup La Cubana des dels seus inicis amb l'espectacle 'Dels vicis capitals'. 

L'actriu Carme Montornès a 'Les Teresines' de TV3
L'actriu Carme Montornès a 'Les Teresines' de TV3.   | TV3

Jaume Baucis: El Sebastià

L’actor Jaume Baucis Quer, integrant de La Cubana des de 1988, va morir de càncer l'abril de l'any passat als 64 anys d’edat. Així ho va informar la companyia en un comunicat. De fet, la malaltia se li va detectar a l’estiu del 2020 i per aquesta raó no va participar en l’espectacle ‘Adeu Arturo’ al Teatre Coliseum de Barcelona

Baucis interpretava el personatge del Sebastià a 'Les Teresines', el marit de l'Angelina. En la ficció, era Guàrdia Urbà de l'Ajuntament de Barcelona. El seu tret més característic és que era un home una mica calçasses, la seva dona el tenia dominat i ell no volia portar-li la contrària en res. 

Jaume Baucis interpretant el personatge de el Sebastià a 'Les Teresines'
Jaume Baucis interpretant el personatge del Sebastià a 'Les Teresines'. | TV3

Núria Feliu

La cantant Núria Feliu, tot i no formar part de l'elenc de la sèrie, sí que va col·laborar en un capítol. Feliu va morir el juliol de l'any passat als 80 anys. En la seva llarga trajectòria, la popular cantant va interpretar temes de jazz, boleros i cuplets, així com cançons populars catalanes i moltes més peces de musicals.

El gener del 2005 va anunciar que deixava d’actuar en directe. L’any 2016 va publicar les memòries ‘Dies i records d’infantesa’ i el 2020 va rebre el premi Enderrock d’honor a la trajectòria. La cantant va patir un ictus a principis del 2021.

Núria Feliu a 'Les Teresines' de TV3
Núria Feliu a 'Les Teresines' de TV3. | TV3

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!