Tricicle diu adeu als escenaris amb l'espectacle 'Hits' després de 40 anys

Els tres membres de la famosa companyia catalana han assegurat que «s'acaba l'etapa d'actuar en directe cada dia»

Tricicle dona per finalitzada la seva etapa als teatres
Tricicle dona per finalitzada la seva etapa als teatres | Teatre Victòra

Tricicle diu adéu als escenaris. La companyia formada per Carlos Sans, Joan Gràcia i Paco Mir posa fi a la seva etapa actuant els teatres tot i que afirmen que no marxen del tot, ja que la seva intenció es seguir pensant projectes, com, per exemple, crear un Tricicle femení.

Tots tres han anunciat que l'espectacle que estan realitzant ara, 'Hits', serà l'últim que facin després de 40 anys fent riure a tot el públic amb el seu teatre gestual. Ara, aquest darrer espectacle arriba al Teatre Victòria de Barcelona per mostrar els últims moments als escenaris de Tricicle. «S'acaba una etapa. S'acaba l'etapa d'actuar en directe cada dia o de fer 160 o 170 funcions a l'any», ha explicat Paco Mir.

La gira 'Hits' seguirà fins al 2020

Cal mencionar, però, que el seu final als escenaris no serà immediat. Tots tres encara tenen per endavant unes quantes actuacions més. La seva gira 'Hits' es va iniciar fa uns dos anys i no acabarà fins finals del pròxim any o inicis del 2020.

«Nosaltres fem un teatre molt físic que exigeix moltíssim. Ja sé que no ho sembla perquè sembla que tinguem 30 anys, però ja tenim una edat. Creiem que aquestes coses s'han de fer bé, s'han de fer a tope. I, abans que el públic ho noti doncs potser millor retirar-se amb molta elegància», assegura Paco Mir.

Tricicle diu adèu als teatres amb el seu últim espectacle, 'Hits'
Tricicle diu adèu als teatres amb el seu últim espectacle, 'Hits' | CCMA

 

'Hits' és un espectacle que reuneix 12 esquetxos, a més d'un resum de gags molt curts com a final de show. A partir d'aquest dijous ja es pot veure al Teatre Victòria, on es quedarà fins al febrer de 2019. Després d'això, la gira encara continuarà a altres teatres per acabar, més o menys, el 2020, quan compliran 40 anys als escenaris.

Obren la porta a un nou Tricicle

«No marxem. Els artistes no acaben mai i obrirem més portes, farem el que sempre hem fet fora de Tricicle que és dirigir, produir i escriure», ha assegurat Paco Mir. Tots tres miren al futur amb ganes de fer coses noves, encara que ja no sigui sobre un escenari, però potser sí des del darrere.

D'aquesta forma han pensat en la possibilitat d'un nou Tricicle, però aquest, de dones: «Ens agradaria fer un experiment, un Tricicle femení. Si trobéssim tres bones actrius còmiques, tres bones pallasses potser sí que seria una bona idea de provar-ho», ha afirmat Carles Sans. «Segurament els esquetxos serien diferents, però l'experiment seria curiós de com seria un esquetx fet per nosaltres o fet per dones», ha afegit també Joan Gràcia.


Comentaris

envia el comentari