La transmissió de La Volta ciclista a Espanya mostra una plantació de marihuana a Igualada

Els Mossos d'Esquadra, en veure les imatges, van desplaçar-se a l'habitatge i van interceptar una quarantena de plantes

La Volta ciclista, en el seu pas per Igualada, va mostrar una plantació de marihuana en la terrassa d'un edifici
La Volta ciclista, en el seu pas per Igualada, va mostrar una plantació de marihuana en la terrassa d'un edifici | RTVE

Sovint, no es fa tot el possible per no ser enxampat. Va ser el cas de Cristina Cifuentes ja fa més d'un any i, ara, una persona anònima ha protagonitzat una pífia que, com a mínim, ha fet parlar. Aquesta vegada, però, un tercer agent ha participat en l'acte: la càmera aèria que grava el pla zenital de La Volta ciclista a Espanya. En la seva 8a etapa, passant per Igualada, la transmissió de l'esdeveniment ciclista nacional més gran va mostrar una plantació de marihuana situada en la terrassa d'un habitatge. 

Va ser descoberta el passat 31 de setembre i, pocs dies després, diversos agents dels Mossos d'Esquadra van desplaçar-se a la finca. Segons informa 'Las Provincias', el dispositiu va intervenir una quarantena de plantes. Paral·lelament, fonts policials asseguren que el pis estava deshabitat i que l'únic que hi quedava era l''hort'.

 

De 3 a 6 anys de presó

La imputació és encara desconeguda però tot apunta a un delicte contra la seguretat col·lectiva. L'article 368 del Codi Penal estableix una pena de presó de 3 a 6 anys per a aquelles persones que executin actes de cultiu, elaboració o tràfic, o que, paral·lelament, afavoreixin el consum il·legal de drogues. En casos particulars es contempla l'atenuació delictiva per circumstàncies personals i, d'altra banda, s'agreuja en tenir en compte l'organització criminal

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari