ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

El truc secret per conèixer la ubicació dels teus contactes de WhatsApp

Com conèixer la localització en temps real dels teus familiars o amics

Una mà sostenint un mòbil
El truc infal·lible per localitzar als teus contactes de WhatsApp en temps real | Pixabay

L'app més famosa i utilitzada del moment i que, per descomptat, segueix sent tendència entre joves i adults és WhatsApp. La reina indiscutible de les aplicacions de missatgeria compta amb més de 2.000 milions d'usuaris al voltant de tot el món, dels quals més de 30 milions són a Espanya, tal com apunta 'El Mundo'.

A més, el 92% dels usuaris de 'smartphones' al nostre país utilitza aquesta xarxa de missatgeria segons les últimes dades del Panell de Llars de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència. Unes xifres sorprenents que avalen l'èxit de l'aplicació propietat de Facebook.

Aquesta aplicació guarda grans trucs per a aquelles persones que saben jugar amb la seva configuració. Podem llegir els missatges sense que ens vegin en línia, amagar-les de perfil per continuar sent un incògnit per als nostres contactes i fins a detectar quan ens espien. Són eines que s'han fet virals i que la fan tan especial.

Però el que volem aprendre és com conèixer la ubicació dels nostres contactes més propers en temps real. Aquest truc no requereix aplicacions de tercers, pots fer-ho al mateix WhatsApp.

Troba la localització dels teus amics a través de Whatsapp en un sol clic

En Android, la forma més lícita és demanar-lo al contacte en qüestió. Per compartir la ubicació amb altres usuaris és tan fàcil com obrir WhatsApp i entrar a xat de la persona amb la qual es vol compartir aquesta informació.

Després n'hi ha prou amb pressionar la icona amb forma de clip que es troba en part inferior dreta i prémer Ubicació. Després d'acceptar una sèrie de permisos que sol·licita l'aplicació de missatgeria, aquesta donarà a triar entre una selecció d'adreces de la zona, Envia la meva ubicació actual o Ubicació en temps real.

En el cas de tenir un iPhone, el procés és igual de senzill. Des de WhatsApp obre la conversa de la persona a la qual vols enviar la teva ubicació. Pressiona el símbol de suma situat a la part esquerra de la conversa i prem Ubicació.

Igual que en Android, hauràs de concedir els permisos necessaris a l'aplicació i escollir enviar la ubicació d'entre una selecció d'adreces de la zona, Envia la meva ubicació actual o la Localització en temps real. A través d'IPLogger podràs situar a la persona que vulguis, a més

Primer has d'accedir al web d'IPLogger i seleccionar localitzador d'ubicació a la part inferior. El següent pas és copiar l'enllaç que apareix a continuació del seu enllaç d'IPLogger per recopilar estadístiques. Finalment pegaràs en la conversa de la persona, la ubicació vulguis conèixer.

Quan la persona pressioni l'enllaç, el web li demanarà acceptar compartir ubicació, si la persona accedeix, el web li mostrarà la seva pròpia ubicació alhora que podràs tu també veure la seva ubicació a la secció d'IPs registrades. En dependre de què l'altra persona accedeixi a la geolocalització, molt d'espies no és, encara que sembla una funció útil per a casos d'emergència.


Comentaris

envia el comentari