Trucades d'un altre món

Hi ha diversos testimonis que asseguren haver rebut missatges de persones mortes

Una trucada que transmet una veu o un missatge que per a qui està a aquest costat de la línia resulta impactant. Es tracta d'una trucada des d'un altre món o una transcomunicació, missatges de persones ja mortes, normalment, per als seus éssers estimats, encara que hi ha alguns casos en què les persones que han rebut la trucada no coneixien la identitat del mort. En un programa de 'Milenio 3' dedicat a aquest tema, es recullen diversos testimonis esgarrifosos de persones que diuen haver experimentat una transcomunicació. 

En molts dels casos, la sensació que té el receptor durant la trucada no és de por o de neguit, sinó alguna cosa més tranquil·la, i fins i tot, agradable, però en altres ocasions les trucades poden resultar angoixants o terrorífiques. Al programa es recull l'esgarrifós cas d'una operadora de telefonia que treballa trucant a diferents números per oferir els serveis de la companyia. La dona explica que en una ocasió va trucar a un domicili i li va respondre un noi. Relata que en aquell moment no va notar res estrany, a part que el jove semblava una mica trist i apagat, va recollir el seu nom, li va oferir el servei i va quedar amb ell que tornaria a trucar per saber si li interessava.

La testimoni afirma que per raons alienes a la feina, no va poder tornar a trucar al mateix número fins passat un mes. Quan va trucar li va respondre una dona gran anomenada Maria. Ella li va explicar que temps abans havia parlat amb un noi en aquell mateix telèfon i que li havia ofert un servei, i en dir-li això, la dona es va estranyar i li va preguntar si sabia el nom del jove, i l'operària va respondre que li havia dit que es deia Rubén. Després aquesta dada, Maria va quedar en silenci i li va preguntar si es tractava d'una broma pesada, i davant la sorpresa de l'operària, li va explicar que el seu únic fill havia mort l'any anterior en un accident marítim.

No és l'únic cas de què es parla en el programa, però un dels més aterridors és un cas succeït a la Xina. Diverses persones van rebre cap a les quatre de la matinada una trucada que produïa pànic entre els ciutadans. Es tractava d'una terrible trucada en què se sentien crits d'angoixa, plors d'un nadó i el so d'algú que semblava ofegar-se. Centenars de persones van denunciar el fet i les trucades provenien totes del mateix número. Després de l'escàndol mediàtic per aquestes terribles trucades, la companyia Unicom va declarar que el número pertanyia a les línies de l'empresa, però no eren capaços de localitzar qui hi tenia accés.

En aquest últim cas no es va arribar a saber si es tractava d'una broma pesada d'un pirata informàtic que generava aquesta terrible trucada i l'anava enviant a diversos números a la mateixa hora. Però alguns testimonis descrivien la terrible sensació que van tenir en escoltar aquests crits i plors, com una desesperació que els esglaiava sense que poguessin fer res. Encara que aquest tipus de trucades del més enllà semblen totalment impossibles, són molts els testimonis que afirmen haver parlat per telèfon amb algú que havia mort. Podria tractar-se d'un encreuament entre dos mons o d'una al·lucinació producte del dolor de perdre un ésser estimat?


Comentaris

envia el comentari