rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Trucs per desconnectar de WhatsApp aquestes vacances

Aquests senzills consells evitaran que, sense desinstal·lar l'aplicació, els missatges ens interrompin el descans
Trucs per desconnectar de WhatsApp aquestes vacances | Cedida

 

Amb l'estiu i el bon temps arriben les anhelades vacances, l'època que tots necessitem per desconnectar i relaxar-nos de la feina, els estudis o, fins i tot, dels amics i familiars. Però sovint és gairebé impossible poder oblidar el dia a dia amb els missatges i notificacions que rebem al mòbil i els incomptables «whatsapps» dels grups de la feina, companys o clients. Gràcies a alguns senzills trucs podem agafar les vacances amb calma sense haver de desinstal·lar l'aplicació.

 

La forma més radical: forçar l'aturada

Aquest truc ens servirà per no haver d'esborrar WhatsApp del nostre dispositiu mòbil però aconseguir inhabilitar l'aplicació totalment. La funció s'activa accedint a Configuració > Aplicacions > WhatsApp i clicant Força l'aturada. Així, encara que tinguem l'aplicació instal·lada, no funcionarà durant el temps que tinguem aquesta opció activada.

 

Evitar les temptacions i esborrar les dades d'inici de la sessió

Una de les formes més comunes és sortir de l'aplicació i esborrar les dades d'inici de la sessió, de manera que no tindrem accés als missatges ni als xats fins que tornem a entrar amb el número de mòbil o usuari. Es podria fer a través de Configuració > Emmagatzematge > Aplicacions > WhatsApp i, un cop dins, Esborra les dades.

 

Amb aquests trucs no cal desinstal·lar l'aplicació | Whatsapp

 

IMPORTANT: En aquesta opció és recomanable tenir una còpia de seguretat dels xats i missatges si no els volem perdre. Si s'esborren les dades sense còpia de seguretat, s'esborraran els missatges!

 

El truc més senzill: silenciar l'aplicació

Silenciar l'aplicació és la manera més senzilla i comuna d'evitar les molèsties per WhatsApp, ja que permet continuar utilitzant l'aplicació. Si no vols que et molestin les notificacions o un grup en concret, però vols continuar parlant i rebent els missatges de familiars, amics o de la parella, és una bona opció.

 

L'únic que cal fer és desactivar les notificacions, encara que si entrem a l'aplicació, els rebrem igual. Per fer-ho cal entrar a Configuració > Aplicacions > WhatsApp > Notificacions i allà podrem escollir l'opció que s'adeqüi més: bloquejar totes les notificacions, fer que vibrin, etc. Ara només cal triar la solució que més ens agradi, oblidar els «whatsapps» i gaudir de l'estiu i del merescut descans. Bones vacances!

 

També et pot interessar...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris