Mobil

Trucs per desconnectar de WhatsApp aquestes vacances

Aquests senzills consells evitaran que, sense desinstal·lar l'aplicació, els missatges ens interrompin el descans

Amb l'estiu i el bon temps arriben les anhelades vacances, l'època que tots necessitem per desconnectar i relaxar-nos  de la feina, els estudis o, fins i tot, dels amics i familiars. Però sovint és gairebé impossible poder oblidar el dia a dia amb els missatges i notificacions que rebem al mòbil i els incomptables «whatsapps» dels grups de la feina, companys o clients. Gràcies a alguns senzills trucs podem agafar les vacances amb calma sense haver de desinstal·lar l'aplicació.

La forma més radical: forçar l'aturada

Aquest truc ens servirà per no haver d'esborrar WhatsApp  del nostre dispositiu mòbil  però aconseguir inhabilitar l'aplicació totalment. La funció s'activa accedint a Configuració > Aplicacions > WhatsApp i clicant Força l'aturada. Així, encara que tinguem l'aplicació instal·lada, no funcionarà durant el temps que tinguem aquesta opció activada.

Evitar les temptacions i esborrar les dades d'inici de la sessió

Una de les formes més comunes és sortir de l'aplicació i esborrar les dades d'inici de la sessió, de manera que  no tindrem accés als missatges ni als xats fins que tornem a entrar amb el número de mòbil o usuari. Es podria fer a través de Configuració > Emmagatzematge > Aplicacions > WhatsApp i, un cop dins, Esborra les dades.

Amb aquests trucs no cal desinstal·lar l'aplicació | Whatsapp

 

IMPORTANT: En aquesta opció és recomanable tenir una còpia de seguretat dels xats i missatges si no els volem perdre. Si s'esborren les dades sense còpia de seguretat, s'esborraran els missatges!

El truc més senzill: silenciar l'aplicació

Silenciar l'aplicació és la manera més senzilla i comuna d'evitar les molèsties  per WhatsApp, ja que permet continuar utilitzant l'aplicació. Si no vols que et molestin les notificacions o un grup en concret, però vols continuar parlant i rebent els missatges de familiars, amics o de la parella, és una bona opció.

L'únic que cal fer és desactivar les notificacions, encara que si entrem a l'aplicació, els rebrem igual.  Per fer-ho cal entrar a Configuració > Aplicacions > WhatsApp > Notificacions i allà podrem escollir l'opció que s'adeqüi més: bloquejar totes les notificacions, fer que vibrin, etc. Ara només cal triar la solució que més ens agradi, oblidar els «whatsapps» i gaudir de l'estiu i del merescut descans. Bones vacances!

També et pot interessar...