Jordi Sabaté Pons a un llit d'hospital

El turment de Jordi Sabaté, malalt d'ELA: «Milers d'independentistes m'insulten»

Jordi Sabaté s'ha enfrontat a milers de crítiques

Jordi Sabaté Pons, un activista i 'youtuber' molt conegut a les xarxes socials per ser malalt d'ELA i donar visibilitat a la seva malaltia, ha fet servir el seu perfil de Twitter per denunciar públicament la situació que està vivint.

Jordi ha volgut expressar la discriminació rebuda, ja que, com ell mateix explica, «em vaig queixar que al Parlament de Catalunya una diputada de la CUP es va negar a parlar en castellà a un company malalt d'ELA que no entenia el català quan ell demanava ajuda per viure». A més, Sabaté ha volgut deixar clar que «milers d'independentistes catalans m'estan insultant i maltractant. És inhumà».

Aquest missatge tan polèmic no ha trigat a rebre respostes de tota mena. Més de 500 persones han volgut manifestar la seva opinió i ha rebut molt de suport per part dels seus seguidors, però també diversos missatges d'odi i missatges en defensa de la llengua catalana. Tanmateix, hi ha hagut un que ha destacat especialment. 

Una periodista de TV3 expressa el seu desacord amb ell

Pilar Carracelas, periodista de TV3, ha volgut manifestar el seu desacord i ha dit que Sabaté Pons volia «imposar el castellà utilitzant una malaltia». A més, ha afegit «molt ètic tot» i l'ha insultat etiquetant-lo d'«escòria».

No han trigat a arribar les respostes entre la periodista, l'activista i tots els altres usuaris de Twitter que han volgut opinar sobre la confrontació. Jordi Pons ha volgut aprofitar la situació per llençar un missatge polític. D'aquesta forma ha dit «Qui m'ha defensat i m'ha donat el seu suport? Els de sempre: Ciutadans, Vox i PP».

Tanmateix, malgrat mencionar directament tres partits polítics de la dreta espanyola, ha volgut recalcar que «és trist la veritat i és indignant que un cop més la ideologia s'anteposi a la vida i la humanitat». 

Per tant, les opinions que han sorgit són força variades. Moltes persones el defensen i li envien missatges de suport, però també n'hi ha que pensen que aprofita la seva terrible malaltia per victimitzar-se i per justificar les seves idees polítiques.