Imatge de la graella de TV3 al complert en la presentació de la temporada 2023

TV3 anuncia el retorn d'un dels programes més estimats: ja hi ha data

Està a punt de començar la nova temporada televisiva i la programació ja és la definitiva

Aquest setembre, TV3 estrena nova imatge amb el canvi a 3Cat i arriba carregat de novetats a la seva programació. La cadena catalana tornarà a emetre els seus programes més reeixits, com el 'Tot es mou', 'Planta Baixa' i un dels més aclamats; 'El Foraster'.

'El Foraster' renova temporada

Així és, Quim Masferrer tornarà a recórrer els poblets de Catalunya amb menys de mil habitants per conèixer els veïns i fer un monòleg personalitzat.

El presentador tindrà 48 hores per conèixer a fons els residents del poble on s'allotgi i presentarà un petit monòleg on apareixeran totes i cadascuna de les persones amb qui ha interactuat durant la seva estada.

Quim Masferrer revela els enregistraments del programa

'El Foraster' és un espai de TV3 que ha tingut un gran èxit des de la seva estrena. En total ja ha emès vuit temporades i al setembre estrenarà la novena edició.

Captura de Quim Masferrer al programa 'El Foraster' de TV3.
Torna la novena edició del programa | TV3

Va ser el mateix Quim Masferrer el que va anunciar que estava en ple rodatge durant el mes de febrer i d'aquí a res en podrem veure el resultat final.

El 18 de setembre torna Quim Masferrer

La novena temporada d''El Foraster' ja té data. El 18 de setembre.  Quim Masferrer torna amb les seves aventures i observacions davant d'un públic expectant.

En els darrers lliuraments, el programa va arribar a una quota de pantalla de fins al 23% i una audiència mitjana de 605.000 espectadors. Unes xifres que han assegurat la renovació del format.

Canvis a la programació de la cadena

A banda del retorn de grans espais, TV3 també ha liquidat alguns programes que no eren del tot rendibles. Aquest seria el cas del 'Zona Franca' de Danae Boronat, que era a la corda fluixa a causa de la seva baixa audiència.

La cadena pública catalana ha decidit eliminar completament el format i també ha pres altres decisions per encaixar del tot la seva nova programació.

'Joc de Cartes' té un substitut

TV3 ha decidit donar un descans a 'Joc de Cartes' aquesta temporada. Sembla que aquest setembre no veurem Marc Ribas en pantalla, segons informa elmondelatele.cat.

Les nits dels dimecres ja no seran del xef Ribas, sinó que seran liderades per Àngel Llàcer amb 'La puntual', la nova edició del programa 'El Llop' .