El meteoròleg Enric Agud parla de «dia ennuvolat» amb un cel clar de fons a TV3

L'home del temps, veient l'escena, va comentar: «tornem a començar», fent esclatar de riure a les xarxes
Imatge del meteoròleg Enric Agud durant l'espai de «El Temps» de TV3 | TV3

 

El meteoròleg de TV3 , Enric Agud, ha sigut protagonista durant una emissió de l’espai del temps i no perquè hagi tingut algun error amb la previsió meteorològica.  L’home del temps començava la seva intervenció de manera rutinària, saludant els teleespectadors amb un bon dia i senyalant que la jornada del diumenge «ha començat amb bastants núvols». La situació còmica es va produir quan es va girar i va veure la imatge que hi havia de fons.  

 

Darrere seu, hi ha via una imatge en directe de la sortida del sol a l’Estartit, al Baix Empordà, amb un cel totalment clar i sense cap núvol. Aquesta situació va provocar el riure del mateix Agud, que va dir: «Tornem a començar». Tot seguit, des de l’equip tècnic van tallar la música i després de veure per un instant al meteoròleg dempeus, la pantalla va anar a negre.     

 

Ell mateix ha compartit el seu error

L'escena va ser tan divertida que el mateix Enric Agud va compartir el vídeo de la seva «pífia» al seu compte de Twitter. L'home del temps de TV3 es va prendre amb humor el seu error, ja que com ell mateix va dir, aquestes coses «passen a les millors cases».   

Les xarxes no han trigat a fer broma de la situació  

Les xarxes no van desaprofitar l'ocasió de riure amb la «pífia» del presentador de la televisió pública catalana. Alguns destaquen la comicitat del fet que Agut no tornés a pantalla després que va dir que tornessin a començar. 

 

Altres van voler animar al meteoròleg, recordant que li pot passar a tothom. Finalment, i amb un error tan divertit com aquest, un tuitare ja tenia clar que un vídeo com aquest era perfecte per un programa com l'«Alguna pregunta més?».