Toni Cruanyes

TV3 plora la mort de la Carmen, una estimada i vella coneguda de la casa

El telenotícies vespre va voler recordar la preciosa història de la Carmen i en Xavier: un amor etern

Història molt emotiva. Coincidint amb el dia de Tots Sants, el telenotícies vespre de TV3 presentat per Carles Costa, ja que la cara habitual, Toni Cruanyes, estava de vacances, es va convertir en un mar de llàgrimes. D'aquesta manera, van voler recordar la preciosa història d'amor d'en Xavier i la Carmen.

Durant la pandèmia del coronavirus la història d'en Xavier i la Carmen, ens va compungir a tots. Un dels col·lectius que es va veure més afectat per la Covid-19 van ser les persones que vivien en residències, ja que, per la seva protecció, el Govern va determinar que els ancians i ancianes no rebessin visites dels seus familiars.

Carmen, era una àvia que patia alzheimer i residia en una llar per a gent gran. El seu home, en Xavier, la visitava cada de dia, però d'un dia per l'altre va esdevenir aquest maleït virus i va irrompre en la vida de tota la població. La vida es va aturar per a tothom, també per la Carmen i en Xavier.

Així, l'home, el qual no podia tocar ni abraçar a la seva estimada, va decidir continuar vivint el seu amor a través d'una finestra de vidre. Cada dia que va durar la pandèmia, agafava un tamboret i es plantava davant la finestra de Carmen per poder veure-la i, d'alguna manera, comunicar-se amb ella. 

Carmen va morir fa tres mesos

Carmen, a causa de l'alzheimer que patia i de la seva avançada edat, va morir ara fa tres mesos. Deixant, així, a en Xavier sol. Per aquest motiu, TV3 va voler recuperar aquesta història i fer-li un petit homenatge a la parella. 

Les restes de la Carmen reposen al Bosc de les Cendres al Cementiri de Collserola i un equip de TV3, va acompanyar a en Xavier després que ell mateix hi diposités les cendres de la seva dona. A més, per recordar el lloc exacte, en Xavier es va fer un mapa en un paper per poder-la visitar sempre que vulgui, parlar amb ella i portar-li flors.

Personalitats de TV3 molt emocionades

En Marc Costa, periodista que estava donant la trista notícia, es va poder veure realment afectat i emocionat per les imatges i pel que deia en Xavier recordant a la seva estimada. «Meravellós», va acabar dient Costa amb els ulls visiblement plorosos. 

Carles Costa
Carles Costa, en el moment que donava la notícia. | TV3

Per la seva banda, Toni Cruanyes, el 22 d'abril de 2021, en plena pandèmia del coronavirus, va fer una publicació al seu compte d'Instagram amb una fotografia de la parella on s'observar en Xavier plorant a l'altra banda del vidre i la Carmen a dins de la residència.