Imatge de Jordi Sànchez, actor barceloní, durant un capítol de la sèrie de TV3, Cites

TV3 anuncia el retorn d'una de les seves sèries més populars: d'aquí a pocs dies

La sèrie, encapçalada per un repartiment de luxe, torna el 12 de juny

Eureka!, una de les sèries més esperades de TV3ja té data de retorn. La sèrie d'Amazon Prime Video 'Cites Barcelona', dirigida per Pau Freixas i produïda per Filmax, estrenarà els dos primers capítols el 12 de juny a TV3i el 13 de juny estarà íntegrament disponible a la plataforma.

A 'Cites Barcelona' els personatges es troben cara a cara després de conèixer-se per Internet. La sèrie té sis capítols que combinen el castellà i el català.

Un repartiment de luxe

El repartiment el formen noms com Carmen Machi, Belén Cuesta, Ivan Massagué, Laia Costa, Nausicaa Bonnín, Carolina Yuste, Carlos Cuevas, Miguel Ángel Muñoz, Aina Clotet, Pol López, David Verdaguer, Berta Castañé, Joana Vilapuig, Eva Santolaria i la participació de Dulceida.

A partir de la trobada, els protagonistes visiten alguns dels espais més icònics de la ciutat, com la Sagrada Família, el Port o la Rambla. 

Un vell conegut a TV3

El cert és que les primeres dues temporades de 'Cites' havien tingut molt ressò a TV3. El seu repartiment sempre de luxe —entre els quals hi havia Jordi Sánchez, Aida Folch, Eduardo Noriega, Laia Costa o Eva Santolaria— havia un dels grans atractius per a una sèrie estrenada l'any 2015. Tot i els seus arguments de pes, però, TV3va prendre la determinació de deixar la seva producció en stand by dos anys després. 

Ara, de la ma d'Amazon Prime Vídeo, 'Cites' —rebatejat amb Barcelona— torna a la corpo a partir del 12 de juny i promet ser, amb permís del 'Joc de Cartes', un dels grans arguments de la temporada d'estiu. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!