IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya estrena el confinament per municipis amb 5.413 nous casos de coronavirus en un dia

Twitter suspèn el compte de Frank Cuesta

Si bé és cert que l'ha recuperat al cap d'unes hores, Twitter li ha clausurat el compte per les seves paraules en contra de Dani Mateo | «M’esteu demanant que calli. Això és feixisme», ha comentat

Frank Cuesta ha carregat contra els «trolls» a qui acusa de forçar el tancament del seu compte
Frank Cuesta ha carregat contra els «trolls» a qui acusa de forçar el tancament del seu compte | Youtube

El polèmic esquetx de Dani Mateo amb la bandera espanyola continua a l’ordre del dia. Si bé és cert que el còmic s’ha defensat de la seva acció al·legant que «estem en un ambient de pre-guerra», també ho és que diversos sponsors ja li han retirat el seu recolzament i que han estat molts els qui han optat per carregar durament contra la seva controvertida acció.

Un dels que més va criticar la figura del còmic barceloní va ser Frank Cuesta. No content amb la repudia inicial, el presentador de DMAX va tornar a incriminar Mateo aquest cap de setmana i Twitter ha dit ‘prou’ suspenent-li el compte. Quelcom que Frank no ha acceptat de bon grat: «M’esteu demanant que calli. Això és feixisme».

Cuesta recupera el compte de Twitter

Hores abans, però, ha optat per carregar amb duresa en contra de la xarxa. «Quan consideren que estàs dient coses dolentes, et tanquen el compte. El que va passar ahir és que 400 o 500 trolls feixistes es van posar d’acord perquè em reportessin el compte», comentava Frank de la Jungla a través d’un vídeo a ‘Youtube’.

Cuesta, que vaticinava que «en unes hores la recuperaré», tornava assenyalar Mateo pel seu polèmic esquetx: «La llibertat d’expressió és el que va fer servir Dani Mateo quan es va eixugar els mocs amb la bandera d’Espanya. I la llibertat d’expressió és el mateix que he fet servir jo per dir que no m’agrada el què va fer».

Més enllà d’acusar als seus crítics de «feixistes», Frank de la Jungla tancava el seu discurs explicant: «Ja sóc grandet i he viatjat per tota arreu. He conegut diferents cultures, polítiques... i crec que tinc l’experiència i el crèdit suficient per fer servir les xarxes socials com em surti dels collons».

Dani Mateo mocant-se amb la bandera d'Espanya al programa 'El Intermedio'
Dani Mateo mocant-se amb la bandera d'Espanya al programa 'El Intermedio' | Twitter

«Seguiré aquí»

Ha estat la darrera proclama de Frank de la Jungla. El presentador de DMAX, finalment, ha optat per cloure el seu discurs al·legant que «seguiré donant les meves opinions» i assegurant: «Perquè no visc sota el feixisme que vosaltres em voleu imposar. Perquè sóc lliure de parlar, d’expressar i lliure de pensar».


Comentaris

envia el comentari