La UB retira cartells d'una facultat on es buscaven participants per a orgies

En el paper, on apareixia el logo de la Universitat de Barcelona, deien que eren «estudiants de mates i bio amb ganes de passar-ho bé»

Imatge d'un dels cartells que va aparèixer a la Facultat de Matemàtiques de la UB
Imatge d'un dels cartells que va aparèixer a la Facultat de Matemàtiques de la UB | Twitter

La Universitat de Barcelona (UB) ha decidit retirar uns polèmics cartells que van aparèixer a la Facultat de Matemàtiques aquest dilluns 8 d’octubre. En ells, es feia una crida als estudiants que estiguessin interessats a participar en orgies, en un dia i lloc a determinar. Per això es facilitava una adreça de correu electrònic on poder demanar més informació «sense compromís». 

En el paper de l'anunci, on apareixia el logotip de la UB, no es podia llegir qui eren els autors però si es deia que «som uns estudiants de mates i bio amb ganes de passar-ho bé». L'anunci també animava a participar tots els estudiants, ja que «totes i tots sou benvinguts a venir i experimentar noves sensacions».  

El retiren per l’ús del logotip de la universitat

Un portaveu de la universitat barcelonina ha explicat que el motiu de la retirada del cartell és que existeix «apropiació indeguda» del logotip de la institució. La UB ha volgut remarcar que és totalment aliena a l'organització d'aquest esdeveniment de caràcter sexual. 

Les mateixes fonts han confirmat també que els cartells han aparegut en altres universitats com la de Lleida. Responsables de la UdL no tenen constància dels mateixos però si confirmen que s'han difós unes imatges per les xarxes socials d'un cartell que consideren de «mal gust». En aquest cas, serien els estudiants d'Enginyeria i Infermeria els que han fet la convocatòria a la ciutat de ponent.  

Els cartells també han circulat per les xarxes 

Molts usuaris de Twitter han compartit la imatge del cartell. La majoria han fet broma comentant que a la UB «no només s'estudia sinó que també es fan orgies». Altres han compartit també un enllaç web on els 'organitzadors' deien haver rebut moltes respostes i on es podien donar les dades per participar en les trobades sexuals multitudinàries. 


Comentaris

envia el comentari