Uber i Cabify abandonen finalment Barcelona

Les desavinences amb l'última proposta del Govern amb els taxistes en són el detonant | Les companyies deixaran d'operar demà divendres a la ciutat comtal

Els cotxes d'Uber marxaran de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Uber i Cabify, plataformes de VTC, han anunciat aquest dijous, 31 de gener, que deixen finalment Barcelona. Segons denuncien, aquest ha estat el resultat de l’aprovació per part del Govern Català d'un nou decret fortament restrictiu amb els vehicles VTC. I afirmen en el seu comunicat que «ens veiem obligats a suspendre el servei d’UberX a Barcelona». També han agraït als usuaris i conductors que «heu confiat en nosaltres».

Uber ja ha anunciat que tancarà la seva aplicació de mòbil per Barcelona | Cedida

 

«Fins aviat, Barcelona»

Amb les paraules «Fins aviat, Barcelona», Uber ha dedicat un comunicat per confirmar que marxen de la ciutat i on declaren que per poder «contribuir a la vida d’una ciutat, necessitem una regulació justa. En el cas de Catalunya, una regulació que tingui en compte els milers de conductors i usuaris de les VTC, que avui veuran desaparèixer el seu mitjà de vida i la seva llibertat de triar com es mouen per la ciutat».

El comunicat continua recordant que «l’obligació d’esperar 15 minuts per a viatjar en un vehicle VTC no existeix en cap ciutat d’Europa i és totalment incompatible amb la immediatesa del servei sota demanda, que ofereix UberX».

Els cotxes de VTC marxaran aquesta tarda de la Diagonal

Els conductors de VTC van abandonar la diagonal el passat dimarts, davant  la imminent aprovació del pacte amb els taxistes i després de nou dies manifestant-se a un dels punts claus de la ciutat de Barcelona. La zona es trobava tallada amb un carril entre la plaça Reina Maria Cristina al carrer Numància i dos carrils des de Numància a la plaça Francesc Macià.


Comentaris

envia el comentari