ÚLTIMA HORA

🔴 La UE proposa una ajuda de 750.000 milions d'euros pel coronavirus

URGENT

🚨 Salut actualitza el recompte de morts pel virus a Catalunya i n'afegeix 277

Els conductors d'Uber i Cabify ocupen la Diagonal de Barcelona

Els conductors amb llicències VTC contraprogramen la protesta dels taxistes a la Gran Via i opten per ocupar dos carrils de la Diagonal des de les 06.00 h. del matí
Els conductors d'Uber i Cabify, a la Diagonal | CatalunyaDiari.cat
Els conductors d'Uber i Cabify, a la Diagonal | CatalunyaDiari.cat

Els conductors d'Uber i Cabify tornen a bloquejar la Diagonal de Barcelona. Els conductors amb llicències VTC contraprogramen la protesta dels taxistes a la Gran Via i opten per ocupar dos carrils de la Diagonal des de les 06.00 h. del matí d'aquest dilluns, 21 de gener. 

 

Més enllà de la protesta —els conductors esmentats ocupen la important via barcelonina per segona nit consecutiva, ja que ahir van iniciar la queixa—, els cotxes poden circular pels altres dos carrils que romanen oberts. Protesten contra les agressions que han patit i també contra les limitacions que vol posar el Govern als vehicles amb conductor. Les aplicacions funcionen però informen que no tenen vehicles disponibles. 

 

 

Els taxistes proposen bloquejar Barcelona

Els taxistes mantenen, així mateix, una protesta paral·lela. En queixa per l'escàs temps d'antel·lació que consideren que el Govern dona de marge a les companyies VTC, els taxistes van iniciar la seva protesta el passat divendres al migdia.         

 

Imatge de taxis amb el cartell d'ocupat però aturats a l'estació de Sants amb motiu de la vaga | CatalunyaDiari.cat

 

Passat el cap de setmana, però, aquests mantindran aquest matí una reunió cabdal per al futur de la protesta que es durà a terme a partir de les 09:30 h. del matí. En aquesta mateixa línia, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es reuneix aquest dilluns amb agents econòmics i del sector del transport per assegurar la mobilitat mentre duri la vaga indefinida de taxistes.Comentaris

envia el comentari