Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La UD Torredembarra, a prop de tenir nova junta directiva

A finals de setmana es podria tancar el nou equip

La Unió Deportiva Torredembarra podria tenir una nova junta en les properes setmanes.
La Unió Deportiva Torredembarra podria tenir una nova junta en les properes setmanes. | BaixGaiàDiari.cat

 

Un grup de persones s'ha mostrat interessat en les darreres setmanes a prendre les regnes de la Unió Deportiva Torredembarra i formar una proposta de junta directiva. En cas que això s'assoleixi caldrà, òbviament, que l'assemblea de socis de l'entitat els doni el vistiplau, però el cas és que, finalment, hi ha un equip que podria acabar salvant l'entitat i la pràctica futbolística a la vila.

I és que la Unió Deportiva Torredembarra continua treballant a marxes forçades per salvar l'entitat —històrica, acaba de complir 96 anys— i seguir garantint la pràctica del futbol a la Torre,  en una situació d'allò més delicada després de la crisi esportiva i institucional galopant  i la posterior dimissió de la junta directiva encapçalada per Àngela Pijuan.

A prop d'una nova junta directiva

Perquè hi hagi, finalment, una proposta oficial de junta directiva caldrà tancar un equip, cosa que encara no s'ha produït. De fet, aquest mitjà s'ha posat en contacte amb membres d'aquesta futurible candidatura, que no han volgut fer declaracions, almenys, fins a finals de setmana. Serà llavors quan podrien tenir l'equip completament definit i explicar el seu projecte.

Qui ha seguit de prop tot aquest procés ha estat la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Torredembarra, que tot just aquest dilluns, 23 de juliol, ha emès un comunicat posicionant-se sobre la situació. Des d'aquesta àrea del govern, que pilota Raúl García (ERC), constaten la situació complicada que s'ha viscut a l'entitat després de la manca de relleu per a Àngela Pijuan.

A banda de la diagnosi, però, des d'Esports asseguren que han estat en contacte amb els membres de la possible nova junta i que  s'han mantingut reunions per tal de facilitar el relleu entre l'anterior equip i l'actual, que se segueix formant.

Una possible nova junta a la UDT per «seguir el camí» de l'entitat

Des de l'Ajuntament de Torredembarra, doncs, transmeten un missatge de tranquil·litat a totes les persones vinculades a la vida diària del club. «Es disposa de la certesa i del compromís d'un grup de persones que volen seguir el camí de la UD Torredembarra, assegurant la pràctica del futbol a la Torre», explica el comunicat del consistori, que busca calmar els socis de l'entitat i «sobretot, els pares dels nens que volen practicar futbol a Torredembarra».