Primer pla del logo exterior de Banc Santander

Última oportunitat per agafar el regal de 500 € del Banc Santander

L'oportunitat de guanyar diners sense esforços té una data límit

Banco Santander va llançar el passat mes de juliol el 'Plan Amigo', que consisteix a donar bonificacions de fins a 500 euros als seus particulars i autònoms per portar-los clients. Mitjançant aquesta opció, qualsevol dels seus clients majors de 18 anys pot convidar fins a 10 amics com a màxim perquè obrin un nou compte i domiciliïn una nòmina, pensió o ingrés. Aquest ha de ser de mínim 600 euros.

Per cada client nou que aporti el que ja era a l'entitat, aquest últim s'endurà 50 euros bruts. El nou client també rebrà una bonificació de 150 euros. En cas que la nova incorporació aporti un ingrés mínim de 2.500 euros al mes, la bonificació pujarà a 350 euros.

El compte que es podrà obrir podrà ser un Compte Santander, un Compte Online Santander, un Compte Col·lectiu, un Compte Justícia, un Compte Universitats o un Compte Banc Privat. La permanència d'aquesta domiciliació ha de ser de mínim 24 mesos.

Quan es rep la bonificació?

En cas que siguis la persona que ha portat un nou client, rebràs els 50 euros quan el teu amic hagi complert els requisits d'alta com a nou client i domiciliació d'ingressos, al mes següent que les dues coses es donin per verificades.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Muntatge d'una persona gran subjectant bitllets amb les mans i un cercle amb el logotip del Banco Santander
Les bonificacions no es trigaran a cobrar | España Diario TIPS

Si, en canvi, ets la nova incorporació, els 150 euros els rebràs quan hagin passat 10 dies del primer mes. És llavors quan ja s'haurà pogut comprovar la domiciliació de la nòmina, la pensió o l'ingrés recurrent.

Si els clients (antics o nous) domicilien la quota d'autònom a la Seguretat Social en un compte de Banco Santander, comptant amb ingressos anuals de 12.000 euros, rebran una bonificació de 150 euros bruts. A aquesta bonificació se suma a la de portar nous clients.

Aquest regal té una data límit

La campanya de Banco Santander per atraure nous clients té com a data màxima el 30 de setembre. Per dur a terme el tràmit, pots optar al format presencial o de forma en línia, mitjançant l'aplicació o la pàgina web.

Els clients que vulguin portar amics a la seva entitat bancària, obtindran un codi personal per poder compartir-lo amb els que hagin de ser els nous incorporats.